Menu

Onze natuurgebieden

Natuurbegraven Nederland biedt natuurliefhebbers een laatste rustplaats in vijf gebieden, verspreid over Brabant, Limburg en Gelderland.

Locaties Natuurbegraven Nederland

Natuurbegraafplaatsen in ontwikkeling...

Landgoed Christinalust - in ontwikkeling

Aan de rand van het groene Twekkelo, tussen Enschede en Hengelo, ligt Landgoed Christinalust. Een prachtige groene omgeving waar de Twekkeler beek doorheen stroomt. Het landgoed is al vijf generaties in het bezit van de Twentse textielfamilie Van Heek. Nazaat Jeroen Jordaan wil de natuur hier weer laten opbloeien en openstellen voor publiek. Daarnaast zal er een mogelijkheid zijn voor het kiezen van een laatste rustplaats in de natuur.

De Bonnenpolder - in ontwikkeling

Meer natuur in de provincie Zuid-Holland is een wens die al vele jaren leeft onder haar inwoners. Velen zijn dan ook zuinig op de stukjes groen in de omgeving van Hoek van Holland en Rotterdam. Samen met Natuurmonumenten en het Zuid-Hollands Landschap doorlopen we momenteel de procedure voor de ontwikkeling van maar liefst 128 hectare nieuwe natuur. Hiervan zal 30 hectare beschikbaar komen voor natuurbegraven, waardoor mensen ook hier straks een laatste rustplaats kunnen kiezen in dit bijzondere polder- en duinboslandschap.

Logo Natuurbegraven Nederland

Natuurbegraven Nederland maakt eeuwige grafrust in de natuur mogelijk samen met Natuurmonumenten

Logo Natuurmonumenten