Maak kennis met onze natuurbegraafplaatsen

Informatie over een bezoek

De herfstzon zet de langzaam verkleurende bomen in het najaar weer in een ander daglicht. De natuur laat zoveel moois zien. Vooral in deze tijd is verandering aan de orde van de dag, waar iedereen op zijn eigen manier in meebeweegt.

U bent nog steeds van harte welkom op onze natuurbegraafplaatsen. Wandelen in de openheid van de natuur doet goed. Een gesprek over een plek in de natuur is op dit moment mogelijk met maximaal 3 gespreksgenoten. Wij houden dan 1,5 meter afstand van u en we geven u geen hand. We begroeten u graag op een andere persoonlijke wijze en hopen op uw begrip.

Indien het vermoeden bestaat dat er ziekteverschijnselen zijn of u in quarantaine dient te verblijven, kunt u helaas niet deelnemen aan het gesprek met één van onze collega’s. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing, door bijvoorbeeld te beeldbellen.

Vanwege de overheidsrichtlijnen worden er voorlopig geen groepsactiviteiten, zoals natuurwerkdagen en informatiewandelingen, door ons georganiseerd. U kunt zelf in alle rust een bezoek brengen aan de natuurbegraafplaats met maximaal 4 personen of de personen uit één huishouden. Het informatiecentrum is op zondag voorlopig gesloten, maar de natuur blijft vrij toegankelijk tussen zonsopkomst en zonsondergang.

Bezoekt u een uitvaart? Lees dan hier over de toepassing van de overheidsrichtlijnen: HeidepolMaashorstSchoorsveld en Landgoed Mookerheide.

Benieuwd naar onze organisatie en onze natuurbegraafplaatsen? Breng een bezoek!

De natuurbegraafplaatsen zijn dagelijks toegankelijk tussen zonsopgang en zonsondergang. Je bent ook van harte welkom om één van onze informatiecentra te bezoeken. Maak je een afspraak, dan zorgen wij dat we alle tijd voor je hebben. Wil je een afspraak maken met een van onze medewerkers? Kijk dan op de pagina’s van onze natuurbegraafplaatsen Heidepol, Maashorst, Schoorsveld en Landgoed Mookerheide.