Maak kennis

Informatie over een bezoek

Even wandelen, even eruit in de natuur. De lente ontwaakt en de vogels bouwen hun nesten. Toch is alles plots zo anders in onze wereld. Voor iedereen.

Wilt u komen wandelen of komt u voor een informatiegesprek? Dan bent u van harte welkom. Wandelen in de openheid van de natuur kan je goed doen. Een informatiegesprek en een wandeling zijn op dit moment, volgens de richtlijnen van het RIVM over het coronavirus, gewoon mogelijk. Wij houden dan wel 1,5 meter afstand van u en we geven u geen hand. We begroeten u graag op een andere persoonlijke wijze en hopen op uw begrip.

Al onze groepsactiviteiten, zoals lezingen en informatieve groepswandelingen, stellen we uit naar een later moment. Daarnaast zullen onze informatiecentra op de natuurbegraafplaatsen t/m 1 juni op zondag gesloten zijn. U kunt zelf wel in alle rust een bezoek brengen aan één van de natuurbegraafplaatsen, deze blijven vrij toegankelijk tussen zonsopkomst en zonsondergang.

De impact van het coronavirus is groot. Maar onze wil om van betekenis te zijn voor mens en natuur is groter.

Bezoekt u een uitvaart? Lees dan hier over de toepassing van de RIVM-richtlijnen: HeidepolMaashorstSchoorsveld en Landgoed Mookerheide.

Benieuwd naar onze organisatie en onze natuurbegraafplaatsen? Breng een bezoek!

De natuurbegraafplaatsen zijn dagelijks toegankelijk tussen zonsopgang en zonsondergang. Je bent ook van harte welkom om één van onze informatiecentra te bezoeken, wij zijn er 7 dagen per week. Maak je een afspraak, dan zorgen wij dat we alle tijd voor je hebben. Wil je een afspraak maken met een van onze medewerkers? Kijk dan op de pagina’s van onze natuurbegraafplaatsen Heidepol, Maashorst, Schoorsveld en Landgoed Mookerheide.