Menu

De zekerheid van vandaag en de vrije keuze voor later

Wij horen dat in deze bijzondere tijd veel mensen nadenken over een laatste rustplaats in de natuur. “Ik kies voor natuurbegraven” is een veel gehoorde uitspraak. Het vandaag kunnen reserveren van een laatste rustplaats in de natuur voor altijd is voor velen een grote wens. We realiseren ons dat het niet voor iedereen mogelijk of wenselijk is om naar buiten te gaan en een natuurbegraafplaats te bezoeken. Soms is langskomen om een plekje voor jouw eeuwige grafrust uit te kiezen, letterlijk, een stap te ver.

Reserveer een eigen plek op afstand

Wij bieden je nu ook aan om een plek op afstand te reserveren, zodat je zeker bent van jouw laatste rustplaats op natuurbegraafplaats Heidepol, Maashorst, Schoorsveld, Huis ter Heide of Landgoed Mookerheide. Daarmee heb je de zekerheid van vandaag en een vrije keuze voor later.

De precieze plek uitkiezen om te begraven, of voor de as of urn, is in deze tijd voor veel mensen helaas niet mogelijk of minder relevant: “Als er uiteindelijk maar wel een plekje voor ons in de natuur is!”. Daarom bieden wij je die keuze nu op afstand aan. Zodat je in deze bijzondere tijd de zekerheid krijgt over de keuze van een eeuwige plek in de natuur.

  Ik kies voor natuurbegraven

  Betreft natuurbegraafplaats  Ontvang je graag de nieuwsbrief? (4x per jaar)
  *Deze velden zijn verplicht

  Gesprek of wandeling

  Als je wel in de gelegenheid bent om langs te komen op een natuurbegraafplaats ontvangen wij je natuurlijk graag voor een gesprek of een informatiewandeling en nemen wij de geldende RIVM-richtlijnen in acht.

  Logo Natuurbegraven Nederland

  Natuurbegraven Nederland maakt eeuwige grafrust in de natuur mogelijk samen met Natuurmonumenten

  Logo Natuurmonumenten