Menu

De zekerheid van een natuurgraf Reserveer op afstand

Steeds meer mensen denken na over een laatste rustplaats in de natuur en willen graag een natuurgraf vastleggen voor later. We realiseren ons dat het niet voor iedereen mogelijk is om naar buiten te gaan en een natuurbegraafplaats te bezoeken. Soms is langskomen om een plek voor jouw eeuwige grafrust uit te kiezen, letterlijk, een stap te ver.

Kies een laatste rustplaats op afstand

Om zeker te zijn van een laatste rustplaats op een van onze natuurbegraafplaatsen is het mogelijk een natuurgraf te reserveren op afstand. Dit kan op HeidepolMaashorstSchoorsveldHuis ter HeideLandgoed Mookerheide of Landgoed Christinalust.

De precieze plek van een natuurgraf kiezen is voor sommigen minder relevant: “Als er uiteindelijk maar wel een plek is in de natuur!”. Maar ook als je wel zelf je plek wil kiezen, zijn er mogelijkheden om dit op afstand te doen. Tijdens een telefonische afspraak begeleiden we je bij deze keuze met behulp van foto’s, de plattegrond of een videogesprek.

Toch langskomen?

Wil je wel graag een natuurbegraafplaats bezoeken? Je bent 7 dagen per week welkom tussen zonsopkomst en zonsondergang. Bekijk hier alle natuurbegraafplaatsen. 

Logo Natuurbegraven Nederland

Natuurbegraven Nederland maakt eeuwige grafrust in de natuur mogelijk samen met Natuurmonumenten

Logo Natuurmonumenten