Menu

De zekerheid van vandaag en de vrije keuze voor later

De warme kleuren van de herfst, knisperende natuur in de winter, groen blad in de zomer en een nieuw begin in de lente. Op natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide omarmen we alle seizoenen die allemaal, op hun eigen manier, verwonderen. Ook in tijden waarin de wereld even stilstaat, of juist opgeschud wordt door verandering.

Veel mensen denken na over een laatste rustplaats in de natuur. “Ik kies voor natuurbegraven”, is een veel gehoorde uitspraak. Voor velen is het een grote wens om vandaag de dag de mogelijkheid te hebben een laatste rustplaats in de natuur te reserveren. We realiseren ons dat het niet voor iedereen mogelijk of wenselijk is om naar buiten te gaan en een natuurbegraafplaats te bezoeken. Soms is langskomen om een plekje voor jouw eeuwige grafrust uit te kiezen, letterlijk, een stap te ver.

Pas instellingen voor [wt_cli_manage_consent] aan

Op afstand dichtbij

Het is nu ook mogelijk om een eigen plek op afstand te reserveren. Op deze manier ben je zeker van jouw laatste rustplaats op natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide en heb je de zekerheid van vandaag en een vrije keuze voor later.

Als je wel in de gelegenheid bent om langs te komen op een natuurbegraafplaats ontvangen wij je natuurlijk graag voor een gesprek of een informatiewandeling en nemen wij de geldende RIVM-richtlijnen in acht.

Aanmeldformulier

Reserveren kan ook via het onderstaande aanmeldformulier. Door hier je gegevens achter te laten word je teruggebeld of gemaild. Als jij je uiteindelijk van je laatste rustplaats in de natuur wilt verzekeren gaan wij de reservering in orde maken. Je ontvangt dan van ons een bevestiging met een akte en een factuur voor een betaling. Wij begrijpen dat deze keuze een indringende overweging is. Mocht je daarom binnen één jaar na de ondertekening van een akte van jouw keuze afzien dan storten we het betaalde bedrag direct en volledig terug. Dit geldt alleen bij reserveren op afstand.

  Ik kies voor natuurbegraven  Ontvang je graag de nieuwsbrief? (4x per jaar)

  *Deze velden zijn verplicht

  Wat bieden we, in het kort:

  • De zekerheid van een plek naar keuze op natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide, die je op een later moment zelf, of door je geliefden kunt (laten) uitzoeken;
  • Een eeuwigdurend grafrecht;
  • De mogelijkheid om alles vanuit huis te regelen. Een bezoek aan de natuurbegraafplaats is niet nodig, maar wel mogelijk. Alles wordt op afstand goed geregeld;
  • Recht op eeuwige grafrust op natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide door een eenmalige betaling;
  • De mogelijkheid om binnen één jaar af te zien van de reservering. Je krijgt dan het gehele bedrag van de betaling direct en volledig teruggestort. Dit geldt alleen bij reserveren op afstand.

  Telefonisch of via beeldbellen bespreken we de mogelijkheden zodat je, op de manier die het best bij je past, kunt kiezen voor een laatste rustplaats in de natuur.

  Logo Natuurbegraven Nederland

  Natuurbegraven Nederland maakt eeuwige grafrust in de natuur mogelijk samen met Natuurmonumenten

  Logo Natuurmonumenten