Menu

Reserveer een eigen plek op afstand

Het is nu ook mogelijk om een eigen plek op afstand te reserveren op Natuurbegraafplaats Heidepol. Op deze manier ben je zeker van jouw laatste rustplaats op natuurbegraafplaats Heidepol. Daarmee heb je de zekerheid van vandaag en een vrije keuze voor later.

Pas instellingen voor [wt_cli_manage_consent] aan

Wij horen dat in deze bijzondere tijd veel mensen nadenken over een laatste rustplaats in de natuur. “Ik kies voor natuurbegraven”, is een veelgehoorde uitspraak. Voor velen is het een grote wens om vandaag de dag de mogelijkheid te hebben een laatste rustplaats in de natuur te reserveren. We realiseren ons dat het niet voor iedereen mogelijk of wenselijk is om naar buiten te gaan en een natuurbegraafplaats te bezoeken. Soms is langskomen om een plekje voor jouw eeuwige grafrust uit te kiezen, letterlijk, een stap te ver.

Als je wel in de gelegenheid bent om langs te komen op een natuurbegraafplaats ontvangen wij je natuurlijk graag voor een gesprek of een informatieve wandeling en nemen wij de geldende RIVM-richtlijnen in acht.

De precieze plek uitkiezen om te begraven, of voor de as of urn, is in deze tijd voor veel mensen helaas niet mogelijk of minder relevant: “Als er uiteindelijk maar wel een plek voor ons in de natuur is”. Daarom bieden wij je die keuze nu op afstand aan. Zodat je in deze bijzondere tijd de zekerheid krijgt over de keuze van een eeuwige plek in de natuur.

Aanmeldformulier

Een afspraak maken voor het reserveren van een plek kan via onderstaand aanmeldformulier. Door hier je gegevens achter te laten word je teruggebeld of gemaild. Als jij je uiteindelijk van je laatste rustplaats in de natuur wilt verzekeren gaan wij de reservering in orde maken. Je ontvangt dan van ons een bevestiging met een akte en een factuur voor een betaling. Wij begrijpen dat deze keuze een indringende overweging is. Mocht je daarom binnen één jaar na de ondertekening van een akte van jouw keuze afzien dan krijg je de gedane betaling onverwijld en volledig teruggestort. Dit geldt alleen bij reserveren op afstand.

  Ik kies voor natuurbegraven  Ontvang je graag de nieuwsbrief? (4x per jaar)

  *Deze velden zijn verplicht

  De zekerheden van reserveren op afstand

  • De verzekering van een plek op Heidepol, een plek die je op een later moment zelf, of door geliefden kunt laten uitzoeken;
  • Een eeuwigdurend grafrecht;
  • Regel alles vanuit huis. Je hoeft de natuurbegraafplaats nu niet te bezoeken, alles wordt op afstand goed geregeld;
  • Je betaalt jouw recht op eeuwige grafrust op een natuurbegraafplaats;
  • Mocht je binnen één jaar afzien van de reservering met de akte, dan storten we het gehele bedrag van de betaling onmiddellijk en volledig terug. Dit geldt alleen bij reserveren op afstand.

  Je kunt bij ons op de manier die het best bij je past een laatste rustplaats in de natuur bespreken en reserveren. Neem hiervoor contact met ons op.

  Logo Natuurbegraven Nederland

  Natuurbegraven Nederland maakt eeuwige grafrust in de natuur mogelijk samen met Natuurmonumenten

  Logo Natuurmonumenten