Wandel je mee? Kom de 2e dag van de maand langs 10.30 tot 11.30 uur

Informatie over onze activiteiten

Even wandelen, even in de natuur. De lente ontwaakt en de vogels bouwen hun nesten. Toch is alles plots zo anders in onze wereld. Voor iedereen.

Wilt u komen wandelen of wilt u een informatiegesprek? Dan bent u van harte welkom. Een wandeling in de natuur en een informatiegesprek zijn op dit moment, volgens de richtlijnen van het RIVM, gewoon mogelijk. Wij houden 1,5 meter afstand van u en we geven u geen hand. We begroeten u graag op andere persoonlijke wijze en we hopen op uw begrip.

Al onze groepsactiviteiten zoals lezingen en groepswandelingen stellen we uit naar een later moment. Daarnaast zal ons informatiecentrum t/m 1 juni op zondag gesloten zijn. U kunt in alle rust een bezoek brengen aan de natuurbegraafplaats, deze is vrij toegankelijk tussen zonsopkomst en zonsondergang.

De impact van het coronavirus is groot. Maar onze wil om van betekenis te zijn voor mens en natuur is groter.

De rust, de ruimte, de bomen, het ven… Een wandeling is dé manier om alles te weten te komen over natuurbegraven. Elke 2e dag van de maand kun je met ons mee wandelen over Heidepol, Schoorsveld, Maashorst of Landgoed Mookerheide. Je bent van harte welkom!

De informatieve wandelingen starten om 10.30 uur, inloop vanaf 10.15 uur in het informatiecentrum. De wandeling duurt 60 minuten. Denk je aan gepast schoeisel? Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Mijn gegevensWandel je mee op één van onze natuurbegraafplaatsen? Schrijf je hier in. Ik wandel graag mee op:


*Deze velden zijn verplicht