Wandel je mee? Kom de 2e dag van de maand langs 10.30 tot 11.30 uur

Informatie over onze activiteiten

Even wandelen, even in de natuur. De natuur laat zoveel moois zien. Toch is alles plots zo anders in onze wereld. Voor iedereen.

Wilt u komen wandelen of wilt u een informatiegesprek? Dan bent u van harte welkom. Een wandeling in de natuur en een informatiegesprek zijn op dit moment, volgens de richtlijnen van het RIVM, gewoon mogelijk. Wij houden 1,5 meter afstand van u en we geven u geen hand. We begroeten u graag op andere persoonlijke wijze en we hopen op uw begrip.

U kunt ook elke 2e dag van de maand met ons mee wandelen. We behouden onderling gepaste afstand en wandelen in een klein groepje. Vanwege de grote belangstelling verzoeken we u tijdig in te schrijven. Daarnaast kunt u zelf in alle rust een bezoek brengen aan de natuurbegraafplaats, deze blijft vrij toegankelijk tussen zonsopkomst en zonsondergang.

De impact van het coronavirus is groot. Maar onze wil om van betekenis te zijn voor mens en natuur is groter.

De rust, de ruimte, de bomen, het ven… Een wandeling is dé manier om alles te weten te komen over natuurbegraven. Elke 2e dag van de maand kun je met ons mee wandelen over Heidepol, Schoorsveld, Maashorst of Landgoed Mookerheide. Je bent van harte welkom!

De informatieve wandelingen starten om 10.30 uur, inloop vanaf 10.15 uur in het informatiecentrum. De wandeling duurt 60 minuten. Denk je aan gepast schoeisel? Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Er is veel belangstelling dus schrijf je tijdig in.

Mijn gegevensWandel je mee op één van onze natuurbegraafplaatsen? Schrijf je hier in. Ik wandel graag mee op:*Deze velden zijn verplicht