Wandel je mee? Kom de 2e dag van de maand langs 10.30 tot 11.30 uur

Informatie over onze activiteiten

Vanwege de overheidsrichtlijnen worden er voorlopig geen groepsactiviteiten, zoals natuurwerkdagen en informatiewandelingen, door ons georganiseerd.

U bent nog steeds van harte welkom op onze natuurbegraafplaatsen. Wandelen in de openheid van de natuur doet goed. Een gesprek over een plek in de natuur is op dit moment gewoon mogelijk met maximaal 3 gespreksgenoten. Wij houden dan 1,5 meter afstand van u en we geven u geen hand. We begroeten u graag op een andere persoonlijke wijze en hopen op uw begrip.

U kunt ook zelf in alle rust een bezoek brengen aan de natuurbegraafplaats met maximaal 4 personen of de personen uit één huishouden. Het informatiecentrum is op zondag voorlopig gesloten, maar de natuur blijft vrij toegankelijk tussen zonsopkomst en zonsondergang.

De impact van het coronavirus is groot. Maar onze wil om van betekenis te zijn voor mens en natuur is groter.

De rust, de ruimte, de bomen, het ven… Een wandeling is dé manier om alles te weten te komen over natuurbegraven. Elke 2e dag van de maand kun je met ons mee wandelen over Heidepol, Schoorsveld, Maashorst of Landgoed Mookerheide. Je bent van harte welkom!

De informatieve wandelingen starten om 10.30 uur. De wandeling duurt ongeveer 60 minuten. Denk je aan gepast schoeisel? Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Er is veel belangstelling dus schrijf je tijdig in.

Mijn gegevensWandel je mee op één van onze natuurbegraafplaatsen? Schrijf je hier in. Ik wandel graag mee op:*Deze velden zijn verplicht