Menu

Wandel mee met onze informatiewandeling door de natuur

Elke 2e dag van de maand kun je meewandelen met een informatiewandeling op natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide. Beleef de natuur en maak kennis met de bijzondere geschiedenis. Een wandeling is dé manier om alles te weten te komen over natuurbegraven en de pracht van dit unieke landgoed te ervaren.

Doorgang activiteiten gedurende de huidige beperkingen

Vanwege de overheidsrichtlijnen worden er voorlopig geen groepsactiviteiten, zoals natuurwerkdagen en informatiewandelingen, door ons georganiseerd.

U bent nog steeds van harte welkom op onze natuurbegraafplaats. Wandelen in de openheid van de natuur doet goed. Een gesprek over een plek in de natuur is op dit moment mogelijk met maximaal 2 gespreksgenoten. U kunt ook zelf in alle rust een bezoek brengen aan de natuurbegraafplaats, volgens de geldende maatregelen. De natuur blijft, dagelijks, vrij toegankelijk tussen zonsopkomst en zonsondergang.

Aanmelden

De informatieve wandeling start om 10.30 uur, we verzamelen vanaf 10.15 uur voor het informatiecentrum. De wandeling duurt ongeveer 60 minuten. Denk je aan gepast schoeisel? Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Logo Natuurbegraven Nederland

Natuurbegraven Nederland maakt eeuwige grafrust in de natuur mogelijk samen met Natuurmonumenten

Logo Natuurmonumenten