Menu

Ga mee op ontdekkingstocht door de natuur van Huis ter Heide

Een groen hart waar bospaden tussen volle loofbomen kronkelen naar dichtere bosgedeelten met naaldbomen. Struiken, varens en mos verzachten de overgang van bos naar open veld en de vele vogels op natuurbegraafplaats Huis ter Heide doorbreken de stilte zo nu en dan. Ga je met ons mee op ontdekkingstocht door de natuur?

 

Iedere 2e dag van de maand wandelen we door het natuurgebied en vertellen we over de planten, de dieren en over de mogelijkheden voor een laatste rustplaats in de natuur.

De wandeling is ongeveer anderhalve kilometer lang, we staan samen regelmatig stil om de rust van de natuur te ervaren, om met elkaar in gesprek te gaan en vragen te beantwoorden. De wandeling is ook geschikt voor mensen die minder vaak wandelen, we wandelen niet ver en in een rustig tempo.

De informatieve wandeling start om 10.30 uur, vanaf 10.15 uur verzamelen we op de parkeerplaats bij de natuurbegraafplaats. We wandelen ongeveer anderhalf uur. Trek je makkelijke schoenen aan? Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Inschrijfformulier

    Mijn gegevens

    *Deze velden zijn verplicht

    Logo Natuurbegraven Nederland

    Natuurbegraven Nederland maakt eeuwige grafrust in de natuur mogelijk samen met Natuurmonumenten

    Logo Natuurmonumenten