Menu

Wandel mee met onze informatieve wandeling door de natuur

De rust, de ruimte, de bomen, het ven… Een wandeling is dé manier om alles te weten te komen over natuurbegraven. Elke 2e dag van de maand kun je met ons mee wandelen over HeidepolSchoorsveldMaashorst of Landgoed Mookerheide. Je bent van harte welkom!

Doorgang activiteiten gedurende de huidige beperkingen

Vanwege de overheidsrichtlijnen worden er voorlopig geen groepsactiviteiten, zoals natuurwerkdagen en informatiewandelingen, door ons georganiseerd.

U bent nog steeds van harte welkom op onze natuurbegraafplaats. Wandelen in de openheid van de natuur doet goed. Een gesprek over een plek in de natuur is op dit moment mogelijk met maximaal 2 gespreksgenoten. U kunt ook zelf in alle rust een bezoek brengen aan de natuurbegraafplaats, volgens de geldende maatregelen. De natuur blijft, dagelijks, vrij toegankelijk tussen zonsopkomst en zonsondergang.

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Schrijf je tijdig in. Enkele dagen voorafgaand aan de wandeling ontvang je een bevestigingsmail. Hierin staat vanaf welke locatie in het natuurgebied we starten met de wandeling.

Logo Natuurbegraven Nederland

Natuurbegraven Nederland maakt eeuwige grafrust in de natuur mogelijk samen met Natuurmonumenten

Logo Natuurmonumenten