Menu

Wandel mee met onze informatieve wandeling door de natuur

Bekijk de karrensporen, herken de verschillende soorten vogels aan hun gefluit en ontdek hoe wij ons natuurgebied beheren. Elke 2e dag van de maand wandelen we door de natuur op Heidepol. Een medewerker van de natuurbegraafplaats leidt de wandeling en vertelt over de natuur en natuurbegraven.

Doorgang activiteiten gedurende de huidige beperkingen

Vanwege de overheidsrichtlijnen worden er voorlopig geen groepsactiviteiten, zoals natuurwerkdagen en informatiewandelingen, door ons georganiseerd.

U bent nog steeds van harte welkom op onze natuurbegraafplaats. Wandelen in de openheid van de natuur doet goed. Een gesprek over een plek in de natuur is op dit moment mogelijk met maximaal 2 gespreksgenoten. U kunt ook zelf in alle rust een bezoek brengen aan de natuurbegraafplaats, volgens de geldende maatregelen. De natuur blijft, dagelijks, vrij toegankelijk tussen zonsopkomst en zonsondergang.

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Schrijf je tijdig in. Enkele dagen voorafgaand aan de wandeling ontvang je een bevestigingsmail. Hierin staat vanaf welke locatie in het natuurgebied we starten met de wandeling.

Logo Natuurbegraven Nederland

Natuurbegraven Nederland maakt eeuwige grafrust in de natuur mogelijk samen met Natuurmonumenten

Logo Natuurmonumenten