• Schoorsveld

Lente Ontdekwandeling Leer meer over de lente op Schoorsveld

Het voorjaar is officieel begonnen en de natuur ontwaakt uit haar winterslaap. Vogels beginnen te fluiten, de kleuren veranderen van bruin naar groen, de insecten zoemen luid en de bloemen staan weer in bloei. Tijdens de Lente Ontdekwandeling leer je meer over de lente en word je verrast door dat alles wat op natuurbegraafplaats Schoorsveld te ontdekken is. De natuur laat zich op z’n best zien!

Samen met IVN Heeze-Leende organiseren we deze speciale kinderwandeling (voor kinderen van 6-11 jaar) en ontdekken we de natuur in de lente. Leer meer over de planten en dieren op Schoorsveld, ga op zoek naar verschillende soorten en speel leuke natuurspelletjes. Voor de volwassenen zal er een aparte natuurwandeling worden georganiseerd. Na afloop staat er een glaasje ranja klaar met iets lekkers. Voor de papa’s en mama’s is er natuurlijk koffie of thee.

Datum: zaterdag 1 juni om 10.30 uur
Waar: vertrek vanaf de parkeerplaats van natuurbegraafplaats Schoorsveld
Trek makkelijke schoenen aan en kleren die vies mogen worden.

Aanmelden voor de Lente Ontdekwandeling is niet meer mogelijk. Wil je Schoorsveld bezoeken voor een activiteit? Bekijk dan het aanbod in het activiteitenoverzicht