Vacature (junior) Planoloog (fulltime) Vacature niet meer beschikbaar

Stel je eens voor…

Je wandelt door een weids landschap van heidevelden, bossen en vennen omringd door wuivende rietkragen. Voorbij het stille water, waar spechten en merels klinken en libellen boven de waterlelies vliegen. Je lichaam ontspant en je laat je gedachten de vrije loop. De eerste zonnestralen breken door en een zacht briesje strijkt langs je gezicht. Deze plek doet iets met je….

Wat denk je, wordt dit jouw nieuwe werkplek?

Onze organisatie

Wij zijn een innovatief, groeiend en enthousiast team van ongeveer 80 mensen. Bij ons werken mensen die allemaal een hart hebben voor mens en natuur. Wij hebben een groene droom, en streven ernaar om met wat we doen nieuwe natuur te maken of de kwaliteit van de natuur te verbeteren. Kijk op www.natuurbegravennederland.nl voor meer informatie over onze organisatie.

Onze missie

Steeds meer mensen kiezen voor de natuur als laatste rustplaats. De natuur geeft ons kracht en zorgt letterlijk en figuurlijk voor een gevoel van ruimte en lucht. Vaak kiezen deze mensen ervoor hun plek al vast te leggen tijdens hun leven en in volle gezondheid. Om het voor altijd goed geregeld te hebben voor later, voor hun nabestaanden. Wij maken het mogelijk een eigen plek in de natuur te kiezen, in verschillende daarvoor bestemde natuurgebieden. Wij werken samen met onder meer Natuurmonumenten.

Voor het team ontwikkeling in ‘s-Hertogenbosch zoeken wij een gedreven planoloog.

In deze fulltime spilfunctie ben je, samen met 5 collega’s op het team ontwikkeling, mede verantwoordelijk voor een breed en afwisselend takenpakket. Je bent vanaf schetsontwerp tot het onherroepelijk bestemmingsplan betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe locaties. Je ondersteunt en begeleidt de planologische procedures en je schakelt gespecialiseerde bureaus in.

Jij hebt:

  • Een afgeronde studie Ruimtelijke Ordening/Planologie, en zo mogelijk kennis van de nieuwe omgevingswet
  • Bij voorkeur al enige relevante werkervaring opgedaan
  • Duidelijk affiniteit met het buitengebied
  • Procedurele ervaring met overheden opgedaan

Jij bent:

  • Communicatief en open
  • Een teamspeler
  • Flexibel ingesteld
  • Initiatiefrijk en organisatorisch sterk

Wij bieden je een marktconform salaris, een fijn team en mooie organisatie en de kans om tijdens je werk veel buiten in de natuur te zijn. Denk jij dat wij een match zijn? Stuur je CV en motivatie aan info@maasland-personeel.nl .