Maashorst

Lichtjesavond 9 nov 2019 op Maashorst

Lieve nabestaanden,

De afgelopen 3 jaar hebben we steeds aan het einde van januari onze Lichtjesavond gehouden. Een hele bijzondere avond voor jullie, en ook voor ons. Op die ene avond zetten we al onze dierbaren die hier hun laatste rustplaats hebben gekregen, in het licht. Het weer zat ons echter niet mee, zo midden in de winter, en daarom hebben we besloten dat de Lichtjesavond voortaan in november gaat plaatsvinden, en wel op zaterdag 9 november 2019.

De opzet van deze avond blijft hetzelfde als voorgaande jaren. Er is ruimte voor stilte, voor het lezen van namen, voor muziek en voor samenzijn. Het afgelopen jaar was de opkomst zó groot dat er een parkeerprobleem ontstond, wat we heel vervelend vonden voor al die mensen die vast stonden in het verkeer. We komen met een oplossing! Daarover word je geïnformeerd in de uitnodiging die je voorafgaand aan de lichtjesavond per post zult ontvangen.

Natuurwerkdag

Omdat we de Lichtjesavond op zaterdag 9 november gaan houden, schuift de Natuurwerkdag een week op naar zaterdag 16 november 2019. Onze excuses voor het ongemak als je hier al rekening mee had gehouden in je agenda!