• Heidepol
  • Natuurbegraven Nederland
  • Organisatie

Natuurbegraven Nederland Een app met plattegrond

Een laatste rustplaats in de natuur, een bijzondere plek. Sommige nabestaanden lopen zonder moeite naar het natuurgraf van hun dierbare toe: bij die berk, 3 stappen naar rechts. Of vlak langs het pad, precies bij een kromming. Een persoonlijk gedenkteken helpt ook bij de herkenbaarheid. Maar wat als het gedenkteken is vergaan, of struiken dit bedekken? Gebruik dan de app van Natuurbegraven Nederland. Heb je een laatste rustplaats gereserveerd, weet dan dat nabestaanden in de toekomst na overlijden, de plek altijd weer terug kunnen vinden. We leggen je uit hoe het werkt.

Plattegrond

De app toont op een plattegrond van de natuurbegraafplaats, de route naar de plek. Rechtsboven in het scherm lees je de afstand tot het natuurgraf. Volg de pijlen en je komt uit bij het natuurgraf. Zo is de plek voor altijd terug te vinden, ook in de toekomst. Niet alleen voor direct nabestaanden, maar ook voor familie, vrienden en bekenden. Goed om te weten: in de app zijn alleen natuurgraven zichtbaar ná begraving. Een plek gereserveerd voor later is niet terug te vinden in de app.

De app download je eenvoudig onder de naam ‘Natuurbegraven Nederland’ via Google Play of de Apple App Store. Na het downloaden kies je voor de gewenste natuurbegraafplaats. Of klik op deze link.

Toestemming

Een natuurgraf wordt alleen zichtbaar in de app, nadat directe nabestaanden hiervoor toestemming hebben gegeven (contactpersoon van Natuurbegraven Nederland). Ben je onze contactpersoon en wil je graag toestemming geven om jouw overleden dierbare toe te voegen aan de app? Mail ons dan even: contact@heidepol.nl