• Landgoed Mookerheide

Week van de Wandeling

Wil je met eigen ogen zien hoe mooi de herfst is op het landgoed en op een vrijblijvende manier kennismaken met natuurbegraven? Kom wandelen op natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide tijdens de Week van de Wandeling van 10 tot en met 15 oktober.

Tijdens de Week van de Wandeling is het mogelijk om een persoonlijke wandeling met ons te maken. We ontvangen je in het informatiecentrum aan de Heumensebaan 18 in Molenhoek en gaan meteen op pad. Samen met een medewerker wandel je ongeveer een uur door het prachtige natuurgebied. Na afloop staat de koffie of thee klaar. Je kunt alleen komen, of samen met je partner, gezin of vrienden. We nemen je mee in de geschiedenis van het landgoed en vertellen over de ontwikkeling van de natuur. Daarnaast kom je alles te weten over natuurbegraven en een laatste rustplaats in de natuur.

Dit is hét moment om erop uit te trekken. Herfst in het bos betekent een feest van geur en kleur; je zintuigen staan op scherp. De wind in je haren maakt je hoofd leeg en zorgt tegelijkertijd voor een flinke dosis nieuwe energie. Wandelen is niet alleen goed voor je hart, bloedvaten, botten, spieren, gewicht en geheugen maar ook voor je humeur!

Wandel je mee? Een rondleiding is op verschillende tijdstippen mogelijk.

Bel voor een afspraak 024-2036230 of stuur een mail naar contact@landgoedmookerheide.nl