• Landgoed Mookerheide

22 t/m 26 mei Week van de Wandeling

Wil je met eigen ogen zien hoe mooi de lente is op het landgoed en op een vrijblijvende manier kennismaken met natuurbegraven? Kom wandelen op natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide tijdens de Week van de Wandeling van 22 tot en met 26 mei.

De wintereik, de specht en de zandhagedis. Ze zijn allemaal thuis in de natuur van Landgoed Mookerheide. Een landgoed met historie in een glooiend landschap dat gevormd is door een stuwwal uit de ijstijd. In dit natuurgebied is het mogelijk een laatste rustplaats in de natuur te kiezen. Een wandeling is dé manier om de pracht van dit unieke landgoed te ervaren en alles te weten te komen over natuurbegraven.

Informatieve wandelingen

Meld je aan voor een wandeling tijdens de Week van de Wandeling van maandag 22 tot en met vrijdag 26 mei. Samen wandelen we in een rustig tempo, we stoppen regelmatig om over de natuur te vertellen en om vragen te beantwoorden. De informatieve wandeling start iedere werkdag om 10.30 uur. Vanaf 10.15 uur verzamelen we in de vuurplaats van het informatiecentrum van de natuurbegraafplaats aan de Heumensebaan 18 in Molenhoek. De wandeling is ongeveer 2 kilometer lang en we wandelen ongeveer een uur. Na afloop staat er koffie en thee klaar en kun je nog vragen stellen.

Lente op het landgoed

Dit is hét moment om erop uit te trekken. Lente betekent de zon op je gezicht, geurende bloemen in het veld, en jong blad aan de bomen in alle kleuren groen. Wandelen helpt je hoofd leeg te maken en zorgt tegelijkertijd voor een flinke dosis nieuwe energie.

Wandel je mee?

Schrijf je hier in

    Mijn gegevens
    *Deze velden zijn verplicht