• Heidepol

Week van de Lentewandeling

Aan de noordoost-rand van Arnhem, vlak bij Schaarsbergen, ligt een bijzonder landschap op de Veluwe: natuurbegraafplaats Heidepol. Een van de eerste plekken in Nederland waar een laatste rustplaats in een natuurgebied mogelijk werd gemaakt. Het is een plek die omarmt, waar je welkom bent en die rust geeft.

Wandel je met ons mee?

De lente is misschien wel de mooiste tijd van het jaar om naar buiten in te gaan. De natuur ontvouwt zich in rap tempo met ontluikend groen, rondfladderende vlinders en nestelende vogels. Ervaar de natuur op Heidepol en wandel mee tijdens De Week van de Lentewandeling. Tijdens de wandeling is er ook aandacht voor de geschiedenis van het natuurgebied en de mogelijkheden rondom natuurbegraven. Een goede manier om kennis te maken met dit bijzondere natuurgebied.

Meld je aan voor een van deze wandelingen in de week van dinsdag 18 tot en met zaterdag 22 april. Je bent welkom vanaf 10:15 uur voor een kop koffie of thee. De wandeling start om 10.30 uur en duurt ongeveer een uur. Trek je goede wandelschoenen aan?

Meld je hier aan

    Mijn gegevens
    *Deze velden zijn verplicht