• Landgoed Mookerheide

Week van de wandeling

Wil je met eigen ogen zien hoe mooi de herfst is en op een vrijblijvende manier kennismaken met natuurbegraven? Kom wandelen op natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide tijdens de Week van de Wandeling van 11 tot en met 17 oktober!

Dit is hét moment om erop uit te trekken. Herfst in het bos betekent een feest van geur en kleur; je zintuigen staan op scherp. De wind in je haren maakt je hoofd leeg en zorgt tegelijkertijd voor een flinke dosis nieuwe energie. Wandelen is niet alleen goed voor je hart, bloedvaten, botten, spieren, gewicht en geheugen maar ook voor je humeur!

Tijdens de Week van de Wandeling ontvangen we je bij de vuurplaats met een koffie of thee to go. Samen met een medewerker wandel je ongeveer een uur door het prachtige natuurgebied. Je kunt alleen komen, of samen met je partner, gezin of vrienden. De week van de wandeling is dé manier om vrijblijvend kennis te maken met natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide. We nemen je mee in de geschiedenis van deze bijzondere plek en vertellen over de ontwikkeling van de natuur. Daarnaast kom je alles te weten over natuurbegraven en een laatste rustplaats in de natuur. Een rondleiding is op verschillende tijdstippen mogelijk. Wandel je mee? Bel voor een afspraak 024-2036230. Of stuur een mail naar contact@landgoedmookerheide.nl

Graag tot dan. De koffie staat klaar!