• Schoorsveld

Maak kennis met Schoorsveld Informatieweekend

Ben je benieuwd naar de natuur op natuurbegraafplaats Schoorsveld en wil je meer weten over natuurbegraven en de mogelijkheden voor een laatste rustplaats in de natuur? Kom dan zaterdag 30 september en zondag 1 oktober naar het informatieweekend op natuurbegraafplaats Schoorsveld. Tijdens diverse activiteiten beleef je de natuur, leiden we je rond en beantwoorden we al je vragen. Bekijk hieronder het programma en meld je aan.

Informatieve lezing natuurbegraven

Maak op een laagdrempelige manier kennis met natuurbegraafplaats Schoorsveld en kom meer te weten over natuurbegraven. Tijdens een informatieve lezing kom je meer te weten over het uitzoeken van een plek, natuurgraven voor een urn en de mogelijkheden van natuurbegraven in combinatie met een uitvaartverzekering.

Wanneer:

  • Zondag 1 oktober om 12.00 uur.
  • Zondag 1 oktober om 14.00 uur.

Interactieve wandeling

Ontdek natuurbegraafplaats Schoorsveld tijdens een wandeling op eigen gelegenheid. Bij de start ontvang je een wandelroute, drinken en fruit. Scan de QR-code op de wandelroute en leer meer over de natuur op Schoorsveld en over natuurbegraven. Wil je je zintuigen extra prikkelen, wandel dan het blotevoetenpad. Aan het einde van dit pad liggen handdoekjes om je voeten schoon te maken. Na afloop kun je vragen stellen aan een van onze collega’s.

Wanneer:

  • Zondag 1 oktober om 13.00 uur.

Aanmeldformulier

Meld je aan voor de activiteiten via onderstaand formulier.

[contact-form-7 id=”104027″ title=”Natuurbegraven Nederland – Informatieweekend 2023 (Schoorsveld) – CRM”]