• Schoorsveld

Wat is voor jou belangrijk? Ontdek het op de inspiratiemarkt

‘Dat komt later wel’, het is een veelgehoord antwoord op de vraag wat we precies willen als het moment daar is. Het is logisch dat we deze vraag in de bloei van ons leven soms afschuiven.  Toch is het belangrijk om hier zo nu en dan bij stil te staan. Dit kan tijdens de inspiratiemarkt op natuurbegraafplaats Schoorsveld op zondag 1 september. Je maakt kennis met alles wat bij een natuurbegrafenis komt kijken.

Wat zijn de mogelijkheden en gebruiken bij een afscheid in de natuur? Waarmee houd je rekening, hoe maak je een uitvaart persoonlijk en welke duurzame keuzes zijn er? Op zondag 1 september bezoek je tussen 11.00 en 16.00 uur met je naasten de Inspiratiedag op natuurbegraafplaats Schoorsveld. Sluit aan bij een lezing, wandeling en laat je inspireren door ondernemers uit de uitvaartbranche.

Wat is er te doen?

  • Ga mee met een informatieve wandeling over de natuurbegraafplaats om 11.30 uur of 14.00 uur
  • Kom om 12.30 uur luisteren naar de lezing ‘Leven met het einde in zicht’ door Mirjam van Schijndel van Grief Relief. “De laatste levensfase start vaak vanaf het moment dat je geconfronteerd wordt met de eindigheid van het leven, op korte of lange termijn. Door een diagnose, ontwikkeling van de ziekte en/of ouderdom. In deze levensfase spelen er emoties, zorgen en vragen en zeker als er een naderend overlijden in beeld is. Wat is er dan belangrijk en hoe kun je hierop anticiperen?”
  • Laat je informeren over mycelium kisten en urnen door Loop Biotech, wades van Rouwdoeken en de Bloemenband
  • Maak kennis met duurzame bloemwerken van bloemist Flowers, afscheidsfotografie door Ans Ketelaars Afscheidsfotografie, het maken van dierbare herinneringen van kleding door Atelier Recouture en de kust van Kunst en Kist.
  • Neem een kijkje in en maak kennis met de Wensambulance
  • Kijk rond in de ceremonieruimte van Schoorsveld

Meld je aan voor de geplande lezing en wandelingen via onderstaand formulier.

Tot zondag 1 september!

Inschrijfformulier