• Landgoed Mookerheide

Maak kennis met Landgoed Mookerheide Open Landgoeddag

De restauratie van Jachtslot Mookerheide is klaar, het landgoed bruist weer! Op zondag 21 april kun je Landgoed Mookerheide in volle glorie ervaren. Er zijn wandelingen, rondleidingen en je kunt een kijkje nemen in het jachtslot.  

Natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide maakt deel uit van het grotere natuurgebied Landgoed Mookerheide. We werken samen met landgoedpartners Natuurmonumenten, Jachtslot Mookerheide en bloemenpluktuin Zelfgeplukt. Samen bieden we onze bezoekers een groene en gastvrije ontvangst. Op 21 april van 11.00 tot 16.00 uur kun je ontdekken wat het landgoed allemaal te bieden heeft. 

Vraag maar raak en wandelingen 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een laatste rustplaats in de natuur op natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide? Sluit aan bij een Vraag maar raak-sessie en hoor meer over natuurbegraven. Wandel onder begeleiding van een medewerker door het natuurgebied. Je beleeft de natuur en leert over de geschiedenis van het landgoed. De wandeling eindigt bij het unieke jugendstil Jachtslot Mookerheide dat weer open is na een jarenlange restauratie, waar je heerlijk kunt eten en drinken. Meld je hieronder aan. 

 • Datum: zondag 21 april 
 • Ontvangst: inloop vanaf 11.00 uur 
 • Vraag maar raak sessie en aansluitend wandeling:  11:30 uur13:00 uur14:00 uur
 • Waar: informatiecentrum natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide 
 • Er zijn geen kosten aan deze activiteit verbonden

Meld jezelf aan via onderstaand formulier.

Inschrijfformulier

  Mijn gegevens
  *Deze velden zijn verplicht
  "]