• Landgoed Christinalust

Notarislezing vrijdag 16 februari Kom meer te weten over online nalatenschap en hoe je alles goed regelt voor later

Het is inmiddels helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze activiteit. We organiseren op natuurbegraafplaats Landgoed Christinalust verschillende activiteiten, bekijk hier de kalender en meld je aan.

Het geeft een enorm rustgevend gevoel als alles goed is geregeld. Maar in deze digitale tijd is het ook goed om alvast na te denken over wat er online achterblijft als iemand komt te overlijden. Op die manier houd je zelf de regie en worden de zaken volgens uw wensen geregeld.

In ons ceremoniegebouw houden wij een notarislezing waarin Notaris Danielle Oosten, van Hofsteenge Wesseling notarissen, je informeert over diverse onderwerpen zoals het erfrecht, voordelen van het testament, het levenstestament en je online nalatenschap.

Denk hierbij aan het besparen van erfbelasting en een vermindering van de eigen bijdrage voor zorg als je in een verzorgingstehuis terecht komt, maar ook zaken die bij leven interessant zijn zoals het levenstestament. Wat gebeurt er als je ernstig ziek wordt, gaat dementeren of om andere redenen langdurig niet in staat bent je eigen belangen te behartigen?

Ook komt het online nalatenschap aan bod. Wat blijft er online achter na overlijden, en wie draagt de zorg voor deze data? Danielle vertelt je graag meer over.

Deelnemen?
De lezing op 16 februari start om 15.00 uur en duurt ongeveer een uur, waarna er voldoende ruimte is om vragen te stellen. We ontvangen je voorafgaand aan de lezing graag met koffie en thee.

  • Datum: vrijdag 16 februari
  • Ontvangst: vanaf 14.45 uur
  • Start lezing: 15.00 uur
  • Waar: in de ceremonieruimte van Landgoed Christinalust
  • Kosten: deze activiteit is gratis, we vinden het wel fijn als je je aanmeldt