• Maashorst

Beleef natuurbegraven tijdens de informatiedag

Tijdens de informatiedag staan onze collega’s tussen 11.00 en 16.00 uur voor je klaar om je in een open en ontspannen sfeer te informeren, rond te leiden en uiteraard al je vragen over natuurbegraven te beantwoorden.

Informatieve lezingen
Wil je op een laagdrempelige manier kennismaken met natuurbegraafplaats Maashorst en meer weten over natuurbegraven? Kom dan naar een lezing. Tijdens de lezingen geven we je antwoord op veel gestelde vragen zoals:

Hoe gaat het uitzoeken van een plek in zijn werk?; Kan een urn ook op de natuurbegraafplaats worden begraven?; Is natuurbegraven mogelijk met mijn uitvaartverzekering?; Wat kost een natuurgraf / urnengraf?

De lezing wordt twee keer gegeven, om 12.00 en om 14.00 uur. Wil jij hierbij zijn? Schrijf je dan in via het formulier onderaan deze pagina.

Programma:

 • Datum:                 zondag 25 februari
 • Tijd:                       11.00 – 16.00 uur
 • Start lezingen:   12.00 uur en 14.00 uur
 • Waar:                   in de ceremonieruimte van de Maashorsthoeve
 • Kosten:                Deze activiteit is gratis.

 

Meld je hier aan

  Mijn gegevens


  *Deze velden zijn verplicht
  Ben je zondag 25 februari niet in de gelegenheid om langs te komen? Je kunt de natuurbegraafplaats 7 dagen per week bezoeken tussen zonsopkomst en zonsondergang. Het informatiecentrum is van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot  17.00 uur geopend en op zondag van 11.00 tot 16.00 uur. De koffie staat voor je klaar.