• Maashorst

Informatiemiddag natuurbegraven

Tijdens de informatiedag staan onze collega’s tussen 11.00 en 16.00 uur voor je klaar om je in een open en ontspannen sfeer te informeren, rond te leiden en uiteraard al je vragen over natuurbegraven te beantwoorden. Naast verschillende lezingen bieden wij je de gelegenheid om samen met ons een wandeling te maken door het prachtige gebied.

De herfst is een bijzonder seizoen. De natuur bereidt zich voor op de winter nu de dagen korter worden. De zon heeft steeds minder kracht omdat hij lager staat en bomen en planten maken zich klaar voor de kou. En wat zijn ze mooi, die herfstkleuren!

Informatieve lezing

Maak op een laagdrempelige manier kennis met natuurbegraafplaats Maashorst en kom meer te weten over natuurbegraven. Tijdens een informatieve lezing kom je meer te weten over het uitzoeken van een plek, natuurgraven voor een urn en de mogelijkheden van natuurbegraven in combinatie met een uitvaartverzekering. De lezingen starten om 12.00 uur en om 14.00 uur.

Informatieve wandeling

Een wandeling is de beste manier om de natuurbegraafplaats te ontdekken. Tijdens een wandeling zie je de verschillen tussen bos en open veld en ontdek je hoe natuurgraven opgaan in de natuur. De wandelingen starten aansluitend aan de lezingen, maar natuurlijk kun je ook op eigen gelegenheid het natuurgebied verkennen. Bij terugkomst in de Maashorsthoeve is er de mogelijkheid vragen te stellen.

  • Datum: zondag 24 september
  • Tijd: 11.00 – 16.00 uur
  • Start lezingen : 12.00 uur en 14.00 uur
  • Waar: in de ceremonieruimte van de Maashorsthoeve
  • Kosten: deze activiteit is gratis

Meld je aan via onderstaand formulier.

Meld je hier aan

    Mijn gegevens
    *Deze velden zijn verplicht