• Huis ter Heide

Zaterdag 24 en zondag 25 juni Meld je aan voor het informatieweekend

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze activiteit. Bekijk hier al onze andere activiteiten en meld je aan.

Maak kennis met natuurbegraafplaats Huis ter Heide tijdens het informatieweekend Natuur in Beweging. 

Natuurbegraafplaats Huis ter Heide ligt in het gelijknamige natuurgebied van Natuurmonumenten. Met de komst van een natuurbegraafplaats werkt Natuurbegraven Nederland samen met Natuurmonumenten aan een groener Nederland. Het natuurgebied is dagelijks toegankelijk voor iedereen tussen zonsopkomst en zonsondergang. In het laatste weekend van juni maak je kennis met de natuur, natuurbegraven en onze samenwerking met Natuurmonumenten.

 • Wandeling met de natuurbeheerder
  Wandel mee over de natuurbegraafplaats. We vertellen je meer over de planten, de dieren en over de mogelijkheden voor een laatste rustplaats in de natuur. Uiteraard is er ook tijd en ruimte voor al je vragen. Op zaterdag 24 juni kun je van 10:00 tot 11.30 uur meewandelen en op zondag 25 juni van 13.30 tot 15.00 uur.
 • Wandeling met boswachter Lex Querelle
  Wandel mee mee met boswachter Lex van Natuurmonumenten. Hij vertelt je tijdens deze wandeling alles over plan Lobelia, een initiatief van Natuurmonumenten dat gericht is op herstel van natuur. Je wandelt door natuurgebied Huis ter Heide waar de natuurbegraafplaats een onderdeel van is. Op zaterdag 24 juni kun je van 14.30 tot 16.30 uur  meewandelen en op zondag 25 juni van 10.30 tot 12.30 uur.

Meld je hier aan

  Mijn gegevens

  Ik meld mij graag aan voor de volgende activiteit(en):

  24 juni: Wandeling met de natuurbeheerder om 10:00 uur

  24 juni: Wandeling met de boswachter van Natuurmonumenten om 14:30 uur

  25 juni: Wandeling met de boswachter van Natuurmonumenten om 10:30 uur

  25 juni: Wandeling met de natuurbeheerder om 13:30 uur

  *Deze velden zijn verplicht