• Schoorsveld

Zondag 19 november Herfstwandeling Schoorsveld

Na een periode van volle bloei verruilt de natuur haar uitbundige kleuren voor warme herfsttinten. Ervaar het kleurenpalet van de herfst met indrukwekkende wolkendekken, bladeren die alle kanten op dwarrelen en vele soorten paddenstoelen tijdens de herfstwandeling op Schoorsveld.

Tijdens de wandeling vertellen natuurbeheerders John en Amber meer over het gedrag van dieren en hoe ze zich voorbereiden op de winter. Daarnaast geven de natuurbeheerders een inkijkje in hun eigen werkzaamheden en leren ze je meer over de belangrijkste kenmerken van dit seizoen tijdens een herfstwandeling. Na de wandeling kun je opwarmen met een gratis kop pompoensoep. Tijdens en na de wandeling is er voldoende ruimte om vragen te stellen.

  • Wanneer: zondag 19 november
  • Tijd: 11:00 of 14:00
  • Waar: start vanaf de parkeerplaats op natuurbegraafplaats Schoorsveld
  • Kosten: deze activiteit is gratis

We wandelen in een rustig tempo over de natuurbegraafplaats en stoppen regelmatig om uitleg te geven over de natuur. De wandeling duurt ongeveer een uur.

Let op: Beide herfstwandelingen op 19 november zitten vol. Inschrijven is niet meer mogelijk.  Je bent van harte welkom op een van de volgende activiteiten op natuurbegraafplaats Schoorsveld.