Een laatste rustplaats in de natuur

Misschien heb je er al eens over nagedacht: een laatste rustplaats in de natuur. Hoe werkt dat precies? En wat komt er kijken bij het kiezen van een eigen plekje?

Kies je plek helemaal zelf

Een mooie plek onder een oude, statige eik, aan een bosrand, of juist in het open veld. Bij Natuurbegraven Nederland ben je vrij om zelf een eigen plek voor je kist of urn te kiezen, in een speciaal daarvoor bestemd natuurgebied.

Verzeker jezelf van eeuwige grafrust

Reserveer je een plek op één van onze natuurbegraafplaatsen, dan heb je voor eeuwig het recht om daar begraven te worden. Nabestaanden krijgen geen vragen over het verlengen van het grafrecht. In een grafakte wordt het eeuwigdurend grafrecht vastgelegd, in deze akte staan onder andere de coördinaten van de plek vermeld. Op het gehele gebied is een kwalitatieve verplichting gevestigd, deze zorgt ervoor dat het natuurgebied en de grafrechten voor eeuwig beschermd zijn.

Op onze natuurbegraafplaatsen kun je kiezen voor een gedenkteken in de vorm van een houten boomschijf met persoonlijke inscriptie.

Draag bij aan de natuur in Nederland

Kies je voor een plek op een van onze natuurbegraafplaatsen? Dan draag je bij aan de natuur in Nederland. We werken namelijk nauw samen met Natuurmonumenten. Samen willen we de natuur in Nederland verder ontwikkelen, meerwaarde geven en behouden voor de generaties na ons.

Kom langs!

Wandelen, fietsen of gewoon even uitrusten op een bankje? Onze natuurbegraafplaatsen zijn het hele jaar door vrij toegankelijk. Tussen zonsopgang en zonsondergang kan iedereen genieten van onze bossen, velden en vennen. En het mooie is: elk seizoen heeft weer zijn eigen charme.

Wil je een informatiegesprek? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 073 303 02 83.