• Natuurbegraven Nederland
  • Organisatie

Algemeen directeur benoemd Roy van Boekel-Gosens

Roy van Boekel-Gosens is benoemd tot algemeen directeur van Natuurbegraven Nederland. Hij is één van de initiatiefnemers van Natuurbegraven Nederland, dat in 10 jaar tijd inmiddels zes natuurbegraafplaatsen heeft gerealiseerd. Een belangrijke partner en toekomstig natuurbeheerder hierbij is Natuurmonumenten.

“Door natuurbegraven mogelijk te maken dragen we bij aan het behoud van bestaande natuur, het creëren van nieuwe natuur en het versterken van de biodiversiteit op verschillende plekken in Nederland. De verzekering van eeuwige grafrust door onze samenwerking met Natuurmonumenten zorgt ervoor dat wij, maar ook toekomstige generaties van deze waardevolle natuur kunnen genieten. Wij geloven namelijk in de kracht van de natuur en gunnen mensen een laatste rustplaats op een plek die steun en kracht uitstraalt.

De afgelopen jaren hebben we gebouwd aan een sterk team en werken we vanuit het toevoegen van waarden voor onze gasten. Mijn taak is om  met Natuurbegraven Nederland, Nederland nog mooier en groener te maken en ons in te zetten voor een duurzamere toekomst voor ons allemaal. ”

Ben je benieuwd naar alle natuurbegraafplaatsen van Natuurbegraven Nederland? Klik hier voor een overzicht van alle natuurgebieden.