• Schoorsveld
  • Organisatie

Schenking fooienpot aan de Wensambulance

Zaterdag 18 januari 2020 mocht natuurbegraafplaats Schoorsveld een mooie groep vrijwilligers van de Wensambulance Brabant ontvangen. Samen met natuurbeheerder Rutger hebben we rondgewandeld over de natuurbegraafplaats, waarbij we regelmatig verrast werden door het zonnetje dat doorbrak.

Wensambulance Brabant brengt de laatste wens van terminaal zieke mensen in vervulling. Een laatste maal het ouderlijk huis zien, familie bezoeken of een dagje naar het strand. Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet lang meer te leven hebben, zijn ze niet vanzelfsprekend. Wensambulance Brabant brengt terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek.

Omdat iedereen van harte welkom is op Schoorsveld en we niets vragen voor een kopje koffie of thee als je Schoorsveld bezoekt, is door een aantal gasten een fooienpot in het leven geroepen. Het team van Schoorsveld vindt steeds weer een mooi doel waar we de fooienpot aan schenken.

Wij waarderen de inzet van de vrijwilligers van Wensambulance Brabant enorm, daarom schonken wij als team Schoorsveld onze fooienpot aan de Wensambulance. Ook wij zien wat voor fantastisch werk ze doen en dragen hier graag een beetje aan bij.