Menu

Contact

Openingstijden informatiecentrum

Maandag t/m zaterdag 9.00 – 17.00 uur
Zondag 11.00 – 16.00 uur

De natuurbegraafplaats is vrij toegankelijk tussen zonsopkomst en zonsondergang.

Adres

Natuurbegraafplaats Schoorsveld
Somerenseweg 116
5591 TN Heeze
T: 040 303 23 00
E: contact@schoorsveld.nl

Telefonische bereikbaarheid

Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Een begrafenis aanmelden en inplannen kan 24 uur per dag via telefoonnummer 040 303 23 01.

Bereikbaarheid

Natuurbegraafplaats Schoorsveld ligt aan de Somerenseweg in Heeze. Voer het genoemde adres in op Google Maps of een navigatiesysteem en breng een bezoek. Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats dicht bij het informatiecentrum.

De natuurbegraafplaats is het makkelijkst te bereiken met de auto. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 15 minuten lopen van de natuurbegraafplaats. Neem hiervoor bus 266 van vervoersbedrijf Bravo en stap uit bij de halte Heeze Crematorium. De halte ligt aan de Somerenseweg, vanuit daar loop je richting het crematorium en blijf je het zandpad volgen tot aan de natuurbegraafplaats.

Rolstoelvriendelijkheid
Natuurbegraafplaats Schoorsveld is rolstoelvriendelijk voor bezoekers van een uitvaart. Als je slecht ter been bent en lopen is lastig voor je dan is er een boskar of rolstoel beschikbaar. Wil je hier graag gebruik van maken dan vinden we het fijn als je vooraf telefonisch contact opneemt met ons.

Grote kaart en route Pas instellingen voor Cookies aan

Ik wil graag meer informatie.
Neem contact met mij op.

    Mijn gegevens

    *Deze velden zijn verplicht

    Logo Natuurbegraven Nederland

    Natuurbegraven Nederland maakt eeuwige grafrust in de natuur mogelijk samen met Natuurmonumenten

    Logo Natuurmonumenten