Activiteiten op natuurbegraafplaats Schoorsveld

Informatie over onze activiteiten

Vanwege de actuele overheidsrichtlijnen worden er voorlopig geen groepsactiviteiten, zoals natuurwerkdagen en informatiewandelingen, voor u georganiseerd.

U bent nog steeds van harte welkom op onze natuurbegraafplaats. Wandelen in de openheid van de natuur doet goed. Een gesprek over een plek in de natuur is op dit moment gewoon mogelijk met maximaal 3 gespreksgenoten. Wij houden dan 1,5 meter afstand van u en we geven u geen hand. We begroeten u graag op een andere persoonlijke wijze en hopen op uw begrip.

U kunt ook zelf in alle rust een bezoek brengen aan de natuurbegraafplaats met maximaal 4 personen of de personen uit één huishouden. Het informatiecentrum is op zondag voorlopig gesloten, maar de natuur blijft vrij toegankelijk tussen zonsopkomst en zonsondergang.

De impact van het coronavirus is groot. Maar onze wil om van betekenis te zijn voor mens en natuur is groter.

MOMENTEEL NIET MOGELIJK - Wandel je mee? - ELKE 2E DAG VAN DE MAAND

De rust, de ruimte, de bomen… Een wandeling is dé manier om alles te weten te komen over natuurbegraven. De informatieve wandeling start om 10.30 uur. De wandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Meld je hier aan!

geannuleerd - 8 december - Wandeling Frans Kapteijns

Brabants bekende boswachter Frans Kapteijns komt naar Schoorsveld. Laat je verwonderen door zijn verhalen! We starten de wandeling om 10.30 uur vanaf de parkeerplaats, deze zal ongeveer 1,5 uur duren. Na afloop staat de koffie klaar en is er alle ruimte en tijd voor het beantwoorden van je vragen. Aanmelden kan via contact@schoorsveld.nl of 040-3032300.