Activiteiten op natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide

Informatie over onze activiteiten

Even wandelen, even in de natuur. De lente ontwaakt en de vogels bouwen hun nesten. Toch is alles plots zo anders in onze wereld. Voor iedereen.

Wilt u komen wandelen of wilt u een informatiegesprek? Dan bent u van harte welkom. Een wandeling in de natuur en een informatiegesprek zijn op dit moment, volgens de richtlijnen van het RIVM, gewoon mogelijk. Wij houden 1,5 meter afstand van u en we geven u geen hand. We begroeten u graag op andere persoonlijke wijze en we hopen op uw begrip.

Al onze groepsactiviteiten zoals lezingen en groepswandelingen stellen we uit naar een later moment. Daarnaast zal ons informatiecentrum t/m 1 juni op zondag gesloten zijn. U kunt in alle rust een bezoek brengen aan de natuurbegraafplaats, deze is vrij toegankelijk tussen zonsopkomst en zonsondergang.

De impact van het virus is groot. Maar onze wil om van betekenis te zijn voor mens en natuur is groter.

Wandel je mee? - ELKE 2E DAG VAN DE MAAND

De rust, de ruimte, de bomen… Een wandeling is dé manier om alles te weten te komen over natuurbegraven. De informatieve wandeling start om 10.30 uur, inloop vanaf 10.15 uur in het informatiecentrum. De wandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Meld je hier aan! 

Shinrin-Yoku - maandag 30 maart

Op maandag 30 maart 2020 geeft de beroemde oud-boswachter van Natuurmonumenten Frans Kapteijns een Shinrin-yoku wandeling op natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide van 10:00 tot 12:00 uur.

Meld je hier aan! 

Natuurwerkdag - donderdag 7 mei

Wij waarderen het enorm dat mensen ons hulp aanbieden omdat zij graag een steentje bij willen dragen aan het behoud van deze bijzondere plek. Graag steken wij samen met jou de handen uit de mouwen op donderdag 7 mei van 9.00 tot 12.30 uur.

Meld je hier aan!