Activiteiten op natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide

Wandel je mee? - ELKE 2E DAG VAN DE MAAND

De rust, de ruimte, de bomen… Een wandeling is dé manier om alles te weten te komen over natuurbegraven. De informatieve wandeling start om 10.30 uur, inloop vanaf 10.15 uur in het informatiecentrum. De wandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Meld je hier aan! 

26 augustus - Shinrin Yoku wandeling met Frans Kapteijns

Frans Kapteijns, de bekende boswachter komt speciaal op woensdag 26 augustus naar Landgoed Mookerheide voor een Shinrin Yoku Wandeling. We verzamelen om 9:30 uur bij het informatiecentrum. Rond 11:00 uur sluiten we af met koffie en thee. Graag aanmelden via contact@landgoedmookerheide.nl.

29 augustus - Vogels spotten

Op zaterdag 29 augustus gaat onze natuurbeheerder vogels spotten. Ben je ook zo benieuwd wat er rondvliegt op Landgoed Mookerheide en wil je graag mee? Meld je aan via contact@landgoedmookerheide.nl. Denk je aan gepaste schoenen en neem je eventueel een verrekijker mee?

2 september: Volle maan wandeling

Een volle maan wandeling is een bijzondere ervaring. Volle maan prikkelt de fantasie van de mensen. Ben je nieuwsgierig en wil je mee wandelen met onze natuurbeheerder? Meld je aan via contact@landgoedmookerheide.nl.

20 september: Informatiedag

Veel mensen die natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide hebben bezocht, vinden het een prachtig natuurgebied. Een eeuwige plek in de schoonheid van de natuur spreekt steeds meer mensen aan. We krijgen hierover veel vragen. Daarom organiseren we op zondag 20 september een informatiedag.

Meer informatie

13 oktober: Natuurwerkdag

Op dinsdag 13 oktober 2020 organiseren we weer een natuurwerkdag op natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide. Wij waarderen het enorm dat mensen ons regelmatig hulp aanbieden omdat zij een steentje bij willen dragen aan het onderhoud van deze bijzondere plek. Help je dinsdag 13 oktober een handje mee? Aanmelden kan via contact@landgoedmookerheide.nl.

15 oktober: Notarisavond

Op donderdag 15 oktober wordt op Landgoed Mookerheide een informatie lezing verzorgt door een notaris. Aan bod komen onderwerpen als: het erfrecht, de voordelen van een testament en het levenstestament. Meld je aan via contact@landgoedmookerheide.nl. Wees welkom!