Menu
Direct naar handige links

Activiteiten op natuurbegraafplaats Maashorst

De handen uit de mouwen tijdens een natuurwerkdag, meewandelen met de maandelijkse informatiewandeling of een seizoenswandeling. Met regelmaat organiseren we activiteiten die te maken hebben met de natuur, waar aandacht is voor rouwverwerking, afgestemd op ieder seizoen.

De activiteiten kondigen we aan op website en sociale media zoals Facebook en Instagram met de instructies om je hiervoor aan te melden.

Doorgang activiteiten gedurende de huidige beperkingen

Vanwege de overheidsrichtlijnen worden er voorlopig geen groepsactiviteiten, zoals natuurwerkdagen en informatiewandelingen, door ons georganiseerd.

U bent nog steeds van harte welkom op onze natuurbegraafplaats. Wandelen in de openheid van de natuur doet goed. Een gesprek over een plek in de natuur is op dit moment mogelijk met maximaal 2 gespreksgenoten. U kunt ook zelf in alle rust een bezoek brengen aan de natuurbegraafplaats, volgens de geldende maatregelen. De natuur blijft, dagelijks, vrij toegankelijk tussen zonsopkomst en zonsondergang.

Bezoekersmogelijkheden

Kom je liever met een vriend, familielid of partner op een moment dat het jou schikt? De natuurbegraafplaats is dagelijks openbaar voor iedereen. Bekijk de breng een bezoekpagina voor de openingstijden van het informatiecentrum of het maken van een persoonlijke afspraak.

Logo Natuurbegraven Nederland

Natuurbegraven Nederland maakt eeuwige grafrust in de natuur mogelijk samen met Natuurmonumenten

Logo Natuurmonumenten