Activiteiten op natuurbegraafplaats Maashorst

Informatie over onze activiteiten

Vanwege de actuele overheidsrichtlijnen worden er voorlopig geen groepsactiviteiten, zoals natuurwerkdagen en informatiewandelingen, voor u georganiseerd.

U bent nog steeds van harte welkom op onze natuurbegraafplaats. Wandelen in de openheid van de natuur doet goed. Een gesprek over een plek in de natuur is op dit moment gewoon mogelijk met maximaal 3 gespreksgenoten. Wij houden dan 1,5 meter afstand van u en we geven u geen hand. We begroeten u graag op een andere persoonlijke wijze en hopen op uw begrip.

U kunt ook zelf in alle rust een bezoek brengen aan de natuurbegraafplaats met maximaal 4 personen of de personen uit één huishouden. Het informatiecentrum is op zondag voorlopig gesloten, maar de natuur blijft vrij toegankelijk tussen zonsopkomst en zonsondergang.

De impact van het coronavirus is groot. Maar onze wil om van betekenis te zijn voor mens en natuur is groter.

MOMENTEEL NIET MOGELIJK - WANDEL JE MEE? - ELKE 2E DAG VAN DE MAAND

De rust, de ruimte, de bomen… Een wandeling is dé manier om alles te weten te komen over natuurbegraven. De informatieve wandeling start om 10.30 uur, inloop vanaf 10.15 uur in het informatiecentrum. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur.

geannuleerd - Woensdag 2 december – Winterwandeling met Frans

Frans Kapteijns, gepensioneerd boswachter van natuurmonumenten weet alles te vertellen over de flora en fauna op natuurbegraafplaats maashorst. Wil je zijn enthousiaste verhalen ook eens horen? Sluit jezelf aan bij de Winterwandeling. Je mag hem de oren van zijn hoofd vragen! We verzamelen om 9:45 uur bij het informatiecentrum. Start wandeling om 10.00 uur. Deze activiteit is ook geschikt voor kinderen. Graag aanmelden via contact@maashorst.nl

geannuleerd - Zondagmiddag 20 december - Koffieconcert Marcel Luntungan

In de donkere maanden, als de dagen korter zijn, keren we als vanzelf meer naar binnen toe. We horen dat veel nabestaanden deze periode voor de feestdagen erg moeilijk vinden. We willen hen daarom graag een hart onder de riem steken en samen de verbinding zoeken. Marcel Luntungan is een zanger-gitarist met een warm stemgeluid. Hij begeleid zichzelf tokkelend op akoestische gitaar en speelt tussen 14.00 uur en 16.00 uur in het Koffiehuys van onze Maashorsthoeve. Je bent van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie of thee te genieten van zijn muziek! Wel willen we vragen je aan te melden via contact@maashorst.nl omdat het aantal gasten beperkt is.