Activiteiten op natuurbegraafplaats Maashorst

WANDEL JE MEE? - ELKE 2E DAG VAN DE MAAND

De rust, de ruimte, de bomen… Een wandeling is dé manier om alles te weten te komen over natuurbegraven. De informatieve wandeling start om 10.30 uur, inloop vanaf 10.15 uur in het informatiecentrum. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur.

Meld je hier aan!

Zaterdag 17 oktober - Natuurwerkdag

Graag steken wij samen met jullie de handen uit de mouwen op zaterdag 17 oktober tijdens de natuurwerkdag, van 9.00 tot 12.30 uur. Heb je zin om ons een handje te helpen en de natuurbeheerders te ondersteunen met de benodigde buiten werkzaamheden?

Meer informatie

Woensdagochtend 21 oktober – Paddenstoelenwandeling

In de herfstperiode schieten de paddenstoelen hier op natuurbegraafplaats Maashorst weer uit de grond. Duik op woensdag 21 oktober in deze kleine wondere wereld, samen met IVN-natuurgids Frank van Dorst.

Meer informatie

Zondagochtend 15 november - Archeologische wandeling

Op zondag 15 november om 9.30 uur organiseren we een archeologische wandeling met Marcel Janssen – amateur archeoloog en natuurbeheerder op Maashorst. Hij vertelt over het ontstaan van het gebied en laat enkele bodemvondsten zien.

Meer informatie

Donderdagochtend 19 november – Notarislezing door Patricia Konings

Wil je alles weten over erfrecht, de voordelen van een testament, levenstestament en het vastleggen van een plek op Maashorst? Kom naar de lezing van notaris Patricia Konings op donderdagochtend 19 november om 10.00 uur, binnenloop vanaf 09.45 uur.

Meer informatie

Woensdag 2 december – Winterwandeling met Frans Kapteijns

Frans Kapteijns, gepensioneerd boswachter van natuurmonumenten weet alles te vertellen over de flora en fauna op natuurbegraafplaats maashorst. Wil je zijn enthousiaste verhalen ook eens horen? Sluit jezelf aan bij de Winterwandeling. Je mag hem de oren van zijn hoofd vragen! We verzamelen om 9:45 uur bij het informatiecentrum. Start wandeling om 10.00 uur. Deze activiteit is ook geschikt voor kinderen. Graag aanmelden via contact@maashorst.nl

Zondagmiddag 20 december - Koffieconcert Marcel Luntungan

In de donkere maanden, als de dagen korter zijn, keren we als vanzelf meer naar binnen toe. We horen dat veel nabestaanden deze periode voor de feestdagen erg moeilijk vinden. We willen hen daarom graag een hart onder de riem steken en samen de verbinding zoeken. Marcel Luntungan is een zanger-gitarist met een warm stemgeluid. Hij begeleid zichzelf tokkelend op akoestische gitaar en speelt tussen 14.00 uur en 16.00 uur in het Koffiehuys van onze Maashorsthoeve. Je bent van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie of thee te genieten van zijn muziek! Wel willen we vragen je aan te melden via contact@maashorst.nl omdat het aantal gasten beperkt is.