• Landgoed Mookerheide

Kom kennismaken en ervaar de warmte van natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide Warme Winterdag

Laat je omarmen door de warmte van natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide op zondag 28 januari. Tijdens onze warme winterdag maak je om 12.00 of 14.00 een verfrissende wandeling. Hier hoor je meer over het natuurgebied en kom je alles te weten over natuurbegraven. Daarna warm je op bij de haard in de vuurplaats met een kop dampende soep. Ondertussen kun je al je vragen over natuurbegraven stellen.

Veel te zien in de winter!

In de koude wintermaanden is het heerlijk om een wandeling in de natuur te maken. De frisse wind door je haren te voelen. En door even stevig door te lopen word je van binnenuit vanzelf warm. Bij winter denk je misschien aan koude, grijze dagen waarop er weinig te beleven is in de natuur. Maar juist nu is het bijzonder om naar buiten te gaan. In deze tijd zie je de contouren van de takken aan de bomen extra goed, vliegen roodborstjes voor je uit en kun je misschien zelfs eekhoorns spotten. Deze pluizige dieren zijn tussen december en februari in de paartijd. De mannetjes achtervolgen de vrouwtjes om mee te paren en hebben daarbij nauwelijks oog voor hun omgeving.

Je bent welkom

Loop mee met een verfrissende wandeling over de natuurbegraafplaats en sluit af met een kop warme soep. Tijdens de wandeling vertelt een medewerker meer over het natuurgebied en over natuurbegraven. De wandeling duurt ongeveer een uur.

  • Datum: zondag 28 januari
  • Start wandeling: om 12.00 uur en om 14.00 uur
  • Waar: in de vuurplaats van het informatiecentrum
  • Kosten: deze activiteit is gratis

Meld je aan via onderstaand formulier.

Inschrijfformulier

[contact-form-7 id=”112243″ title=”Natuurbegraven Nederland – Warme Winterwandeling Landgoed Mookerheide 2024 – CRM (Siem)”]