• Landgoed Mookerheide

Wandel mee met onze informatiewandeling door de natuur

Elke 2e dag van de maand kun je meewandelen met een informatiewandeling op natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide. Beleef de natuur, maak kennis met de bijzondere geschiedenis en kom meer te weten over natuurbegraven.

Ervaar de kracht van de natuur en krijg een eerste impressie van het natuurgebied in het filmpje over natuurbegraven, opgenomen op Landgoed Mookerheide. Bekijk de film hier.

De wintereik, de specht en de zandhagedis. Ze zijn allemaal thuis in de natuur van Landgoed Mookerheide. Een landgoed met verhalen en historie in een glooiend landschap dat gevormd is door een stuwwal uit de ijstijd. Een wandeling is dé manier om de pracht van dit unieke landgoed te ervaren en alles te weten te komen over natuurbegraven.

Praktische informatie

De wandeling is ongeveer 2 kilometer lang. Samen wandelen we in een rustig tempo, we stoppen regelmatig om over de natuur te vertellen en om vragen te beantwoorden. De informatieve wandeling start om 10.30 uur, vanaf 10.15 uur verzamelen we in de vuurplaats van het informatiecentrum van de natuurbegraafplaats. We wandelen ongeveer een uur. Na afloop staat er koffie en thee klaar en praten we na. Trek je makkelijke schoenen aan?

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Deelnemen is gratis, we vragen je alleen om je tijdig aan te melden. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail en we houden je op de hoogte mocht er onverhoopt iets veranderen.

Inschrijfformulier

    Mijn gegevens
    *Deze velden zijn verplicht