• Schoorsveld
  • Mens

Even voorstellen.. Marion Bollerman

Wat leuk dat ik me mag voorstellen in deze nieuwsbrief!

Mijn naam is Marion Bollerman. Mijn man en ik hebben samen twee zonen. Ook zijn wij trotse opa en oma van twee schatten van kleindochters, op wie wij regelmatig passen.

Het is inmiddels al ruim drie jaar geleden dat ik kennismaakte met deze prachtige plek, natuurbegraafplaats Schoorsveld. Samen met een geweldig team verzorg ik de horeca tijdens uitvaarten en ben ik aanwezig voor een kopje koffie of thee op de zondagen.

Het geeft me voldoening dat ik iets voor de gasten kan betekenen. Dat ze terug kunnen kijken op een mooi afscheid en ondanks het verdriet toch hebben kunnen genieten van een warm en liefdevol samenzijn, dat raakt me iedere keer weer. Ik geniet van elk seizoen met zijn eigen charmes. Op dit moment laat ik me verwonderen door de mooie kleuren die de herfst met zich mee brengt en over een aantal weken verwelkom ik mijn favoriete seizoen, de winter.