• Heidepol

Natuurwerkdag op Heidepol

Natuurbegraafplaats Heidepol is een bijzonder natuurgebied. Nog niet zo lang geleden was er landbouwgrond en productiebos. Inmiddels is het gebied ontwikkeld en is er volop ruimte voor verschillende planten en bomen. Help je mee om deze natuur samen met de natuurbeheerders te onderhouden? 

Praktische informatie

Wij waarderen het enorm dat natuurliefhebbers bijdragen aan het onderhoud van deze waardevolle natuur. Daarom gaan we graag samen met jou aan de slag tijdens de Natuurwerkdag op zaterdag 9 september. Het maakt niet uit of je groene vingers hebt of niet. Je bent van harte welkom om te helpen.

We ontvangen je in de ochtend met koffie en thee. Onze natuurbeheerders begeleiden de werkzaamheden en leggen uit. Je kunt die dag helpen met bijvoorbeeld snoeiwerk of het opruimen van bladeren.

De natuurbeheerders nemen je mee het gebied in om in groepen aan de slag te gaan. Al het gereedschap dat nodig is, is aanwezig. Heb je eigen werkhandschoenen? Neem ze gerust mee.

Tussendoor zorgen we voor koffie, thee en water. Aan het einde van de ochtend, na het harde werken, sluiten we af met een gezamenlijke lunch met soep en brood. Tussendoor is er volop ruimte voor ontmoetingen en het delen van verhalen.

Praktische informatie

  • Wanneer: zaterdag 25 november
  • Start: 09.00 uur in ontvangstruimte de Horst
  • Einde: 12.30 uur.
  • Lunch inbegrepen
  • Meedoen? Meld je aan via onderstaand formulier

Inschrijfformulier

Vind je het leuk om bij te dragen? Dit jaar organiseren we ieder seizoen een natuurwerkdag. Schrijf je gerust ook voor 1 of meer van de andere data in. Je bent welkom!

    Mijn gegevens
    *Deze velden zijn verplicht