Menu

Praktische informatie

Houd rekening met enkele belangrijke zaken rondom een natuurbegrafenis en ceremonie op Heidepol.

  • Er zijn 2 rolstoelen beschikbaar. Reserveren is niet nodig.
  • Het is mogelijk om een elektrische boskar te reserveren voor een uitvaart, voor mensen die mindervalide zijn. Deze heeft 5 zitplekken. Zorg ervoor dat je deze op tijd reserveert – dat kan telefonisch.
  • Er is een openbaar toiletblok met een invalidentoilet aanwezig.
  • Meestal begeleidt het gezelschap zelf de loopkoets. Doen zij dit niet zelf, dan zijn er dragers nodig; bespreek dit dus vooraf met de familie.
  • Gemotoriseerde voertuigen zijn niet toegestaan in het natuurgebied. De gang naar het natuurgraf gebeurt daarom te voet.
  • Op natuurbegraafplaats Heidepol is geen familiekamer.

Natuurbegraven Nederland en Loop Biotech

Begraven in de natuur op de natuurbegraafplaatsen van Natuurbegraven Nederland is alleen mogelijk in materialen die door de natuur worden afgebroken. Door de handen ineen te slaan met Loop Biotech is er nu een nog duurzamere manier van begraven in de natuur mogelijk. Met de mogelijkheid om te kiezen voor een natuurgraf met een Loop kist of Loop urn werken we samen aan een gezonde bodem, waar een sterke natuur mee begint.

Ben je benieuwd naar hoe het verder in zijn werk gaat, wat dit voor jou als uitvaartondernemer betekent en welke mogelijkheden er zijn? Lees dan hier het antwoord op de meest gestelde vragen.

Logo Natuurbegraven Nederland

Natuurbegraven Nederland maakt eeuwige grafrust in de natuur mogelijk samen met Natuurmonumenten

Logo Natuurmonumenten