• Schoorsveld
  • Organisatie

Kennismaken met Evy van den Hout-Vermeesen

Mijn naam is Evy, 34 jaar en geboren en getogen in Bergeijk. Mijn lieftallige man heet Martijn en we hebben twee schatten van kinderen: Fay (6 jaar) en Lizzy (4 jaar). Ook behoren tot ons gezin onze twee hondjes Luna en Ziggy.

Ik kom uit een warm gezin met drie kinderen. Een tweelingbroer die met mij de passie voor horeca deelt, eerst als kok en nu als leraar. En een broer die heel handig is en ons hele klushuis mee onder handen heeft genomen. Wat wil je nog meer?

Horeca is mijn passie waarin ik van jongs af aan al mijn roeping vond. Zo heb ik van mijn bijbaan mijn vaste baan gemaakt en 13 jaar lang deel uitgemaakt van een leuk bedrijf genaamd Montana Snowcenter. Na de geboorte van mijn dochters zocht ik een nieuwe uitdaging en kwam ik terecht bij Natuurbegraven Nederland. Daar vond ik mijn plekje op natuurbegraafplaats Schoorsveld als horecacoördinator. In deze baan kan ik mijn liefde en passie voortzetten en dat nog wel op één van de mooiste plekken in Nederland.

Ondanks het mooie groen om ons heen houden mijn man en ik heel erg van op vakantie gaan. Naar allerlei mooie plekken om te kamperen of allerlei bezienswaardigheden te bekijken. De mooiste vakantiebestemming vinden we tot nu toe Portugal, de Algarve. Een heerlijke plek waar veel te zien en te doen is. Waar je de rust kunt vinden op de mooie afgelegen strandjes, maar ook waar je de drukte op kunt zoeken van mooie kleine marktjes met fantastisch eten.