• Schoorsveld
  • Organisatie

Bereikbaarheid Schoorsveld Praktische informatie voor jouw bezoek

Natuurbegraafplaats Schoorsveld bevindt zich aan de Somerenseweg in Heeze, naast het crematorium dat vanaf het tweede kwartaal tot aan het einde van het jaar zal worden verbouwd. Omdat het crematorium en de natuurbegraafplaats enkel buren zijn, heeft deze verbouwing geen invloed op de bereikbaarheid en mogelijkheden van de natuurbegraafplaats. Wil je een urnengraf vastleggen of een dienst organiseren op Schoorsveld? Dan kan dat. Lees verder om te zien hoe dit in zijn werk gaat.

Een urnengraf kun je zelf al vastleggen voor later, maar het is ook mogelijk om een plek uit te kiezen voor een overleden dierbare. Een urnennatuurgraf op Schoorsveld betekent een blijvende herinneringsplek waar je altijd naartoe kunt gaan om te herdenken. Deze laatste rustplaats gaat, net zoals een natuurgraf voor begraven, op in de natuur en kan worden gemarkeerd met een houten gedenkteken.

Dienst op Schoorsveld

Het is mogelijk om naast het vastleggen van een urnenplek een dienst te organiseren op natuurbegraafplaats Schoorsveld. Dit is bij een crematie mogelijk wanneer je een urnenplek hebt gereserveerd. Normaal gesproken brengen we de overledene met de loopkoets via het bos naar het crematorium. Tijdens de verbouwing van het naastgelegen crematorium zal dit niet mogelijk zijn, maar kan er worden uitgeweken naar de crematoria in Helmond, Eindhoven, Veldhoven of Baexem.

Heb je vragen of wil je meer informatie over het reserveren van een urnenplek? Maak vrijblijvend een afspraak voor een informatiegesprek via 040-3032300.