• Schoorsveld
  • Mens

Lichtjesavond 16 november 2019 op Schoorsveld

Zaterdag 16 november stond de gewone wereld even stil. Heel veel nabestaanden mochten wij verwelkomen tijdens de lichtjesavond op Schoorsveld. Een natuurgebied omgetoverd tot een plek van licht, aandacht en verwondering. Alle mensen die we moeten missen werden in het licht gezet en herdacht, door op ieder graf een kaarsje te branden en hun naam te noemen.  Er heerste een groot gevoel van verbondenheid terwijl we met elkaar naar mooie muziek luisterden.

Bedankt dat jullie met zovelen zijn gekomen, en dat we dit samen konden doen!

Zelfs nu je zwijgt, hoor ik je nog
Zelfs nu je zweeft, voel ik je nog
Zelfs nu ik niets meer je aan je vraag, antwoord je toch
Zelfs nu het lijkt alsof je niet meer naar me kijkt, zie je me nog

Jij, jij bent bij mij
Alle seizoenen gaan gewoon voorbij
Jij bent bij mij
Hoe verder weg je bent hoe dichterbij
Jij bent bij mij