• Landgoed Mookerheide
  • Organisatie

Even voorstellen: Bart Bulkens

Hallo mijn naam is Bart Bulkens. Sinds september 2016 ben ik werkzaam bij Natuurbegraven Nederland. Eerst als natuurbeheerder op natuurbegraafplaats Maashorst en sinds 2019 op natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide.

Ik woon in Cuijk samen met mijn vrouw Brigit. We hebben 3 kinderen; Krijn en Fleur van 6 jaar en Veerle van 3 maanden. Mijn passies zijn: Natuur, vogels kijken, vissen, wandelen en IVN. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in alles wat met de natuur te maken heeft. Ik ben opgegroeid in het mooie, door natuur omringde dorpje, Gassel.

Na de middelbare school heb ik de opleiding Bos en Natuurbeheer afgerond. Daarna ben ik begonnen als hoofd groen en begraven op gedenk- en begraafpark Heilig Landstichting. Hier heb ik 9 jaar gewerkt. Nu ik werkzaam ben bij Natuurbegraven Nederland kan ik mijn interesse en kennis over begraaf- en natuurbeheer prima combineren.

Natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide is een schitterend natuurgebied met gevarieerde landschappen. Het beheren en creëren van de (nieuwe) natuur is samen met mijn collega’s een enorm mooie uitdaging. Zowel recreanten als nabestaanden komen bij ons om te wandelen, na te denken, rust te vinden, te herdenken, maar ook om kracht te vinden in moeilijke tijden. Dit maakt mijn werk erg dankbaar.

Regelmatig zal ik natuurweetjes met jullie delen, informatie over het gebied en over onze werkzaamheden.

Tot ziens op natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide!

Groet, Bart