• Landgoed Mookerheide
  • Mens

Lichtjesavond: Ik vergeet je niet

We kijken terug op een mooie, bijzondere livestream lichtjesavond die plaats heeft gevonden op vrijdag 27 november. Op afstand kwamen we samen om te herinneren, te herdenken en dierbaren in het licht te zetten. Het was een avond waarbij we stilstonden bij diegenen die in ons hart bij ons zijn, die met ons zijn in liefde. We zijn samengekomen en hebben de namen genoemd, muziek gemaakt, gedichten voorgedragen en vele kaarsen gebrand.

Als team van Landgoed Mookerheide zijn we dankbaar dat we deze avond verbonden waren met zovelen.

 

Ik vergeet

je niet

ik vergeet je niet

hoe zou ik dat kunnen

in een wereld waar ik je mis

en niets meer hetzelfde is

 

ik vergeet je niet

nu niet en ook niet ooit

dag na dag gevuld met afwezigheid

onvervulde toekomstige tijd

 

ik vergeet je niet

ook al moet en ga ik verder

je bent met mijn wezen verweven

herinneringen die blijven leven…

 

Team natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide

Bart, Rob, Anita, Willeke, Roelien, Yvon, Marieke, Lou en Karin