• Schoorsveld
  • Organisatie

Even voorstellen... Annelies Kuijten

Mijn naam is Annelies Kuijten. Ik ben 65 jaar, heb vier kinderen en tien kleinkinderen in de leeftijd van 7-17 jaar. In 1997 verhuisden mijn man en ik met ons melkveebedrijf van Nuenen naar Sterksel. Vanaf mijn negentiende jaar heb ik altijd op ons eigen bedrijf gewerkt totdat onze zoon het bedrijf overnam. zeventien jaar lang heb ik vaste dagen op mijn kleinkinderen gepast. Ruim drie jaar geleden kwam mij ter ore, dat er bijna in onze achtertuin een natuurbegraafplaats zou komen. Mijn nieuwsgierigheid was groot. Tijdens mijn zondagse wandelingen ben ik dan ook dikwijls achter ons huis het bos ingelopen om de vorderingen te bekijken.

Zowel de omgeving als de locatie sprak me erg aan. Al voor de opening heb ik daarom contact gezocht met Natuurbegraven Nederland; misschien kon ik me nuttig maken. Na contact met Hanne en een kennismaking zijn we met onze buurtvereniging ‘Vlaamseweg’ op excursie gegaan. Na enige tijd kreeg ik vanuit Natuurbegraven Nederland het bericht dat ze graag van mijn diensten gebruik wilden maken. Ik was super blij; mijn eerste baan op mijn 62ste!

Vanaf de opening in 2016 ben ik op Schoorsveld geregeld te vinden voor schoonmaakhulp en andere hand-en-spandiensten. Ik vind het er ontzettend fijn en ga elke keer weer met een voldaan gevoel naar huis als alles weer netjes is. Wanneer het erg druk is, help ik soms ook mee in de catering of op zondag als dat nodig is. Ook dat vind ik super om te doen. Het is gezellig en fijn om zoveel lieve en fijne collega’s te hebben!