• Schoorsveld
  • Organisatie

Even voorstellen...

Ik ben Pauline Claassen en werk nu 3 jaar bij Natuurbegraafplaats Schoorsveld. Vanaf het begin dus.

Ik geniet van de natuur, de mensen en het team. Echt een heerlijke baan heb ik. Voordat ik bij Natuurbegraven kwam werken heb ik bijna 20 jaar in de verstandelijk gehandicaptenzorg gewerkt. Daar heb ik ook voor gestudeerd. Pedagogiek in Tilburg. Dat heb ik altijd met heel veel plezier gedaan. Zowel bij Lunetzorg als bij ORO op ‘t Rijtven. Thuis heb ik een gezin samen met Robert. Wij zijn 20 jaar samen, waarvan 11 jaar getrouwd. We hebben 2 meisje, Chris van 7 jaar en Lola van 5 jaar. Daarnaast hebben we de zorg voor Oscar. Hij hoort ondertussen echt bij ons gezin. Zijn ouders zijn beide overleden en sindsdien zorgen wij voor hem. Hij is 31 jaar. Ik woon al heel mijn leven in Valkenswaard, wel heb ik alle dorpen gehad. Begonnen in Dommelen, daarna gaan samenwonen in Borkel en nu al weer 15 jaar in het centrum van Valkenswaard. Muziek maken, sporten, carnaval, vakantie houden, bloemencorso en buiten zijn, zijn allemaal dingen waar ik graag mee bezig ben.

Dit ben ik.

Ik ontmoet u graag nog een keertje bij Schoorsveld.

Groetjes Pauline