• Schoorsveld
  • Organisatie

Maak kennis met Sven

Mijn naam is Sven en ik ben 31 jaar jong. Ik woon in Helmond met mijn vriendin en dochtertje van 6. Sinds januari van dit jaar werk ik als beheerder bij natuurbegraafplaats Schoorsveld en ik volg de opleiding bos- en natuurbeheer aan het Helicon in Velp. Mijn passies zijn natuur, geschiedenis en motorrijden. Samen met mijn gezinnetje bezoek ik graag mooie natuurgebieden en musea.

Het mooie aan werken bij Natuurbegraven Nederland vind ik dat ik bij kan dragen aan de schoonheid en natuurwaarde van het gebied. Ik vind het fijn dat ik mee mag werken aan het beheren van een plek die voor veel mensen belangrijk is en waar zij van alles kwijt kunnen of kunnen vinden. Ik geniet van de gesprekken met bezoekers en heb het gevoel dat ik ze steun in hun rouw of een nieuw vleugje levenslust mee kan geven. Ik voel me erg gewaardeerd door deze mensen en ook door mijn nieuwe collega’s die me warm hebben ontvangen. Ik kijk erg uit naar de lente waarin alles hier tot leven komt en gaat groeien en bloeien. Ik zie de natuur op Schoorsveld graag verder ontwikkelen.