De zekerheid van vandaag en de vrije keuze voor later

Wij horen dat in deze bijzondere tijd veel mensen nadenken over een laatste rustplaats in de natuur. “Ik kies voor natuurbegraven” is een veel gehoorde uitspraak. Het vandaag kunnen reserveren van een laatste rustplaats in de natuur voor altijd is voor velen een grote wens. We realiseren ons dat het niet voor iedereen mogelijk of wenselijk is om naar buiten te gaan en een natuurbegraafplaats te bezoeken. Soms is langskomen om een plekje voor jouw eeuwige grafrust uit te kiezen, letterlijk, een stap te ver.

Als je wel in de gelegenheid bent om langs te komen op een natuurbegraafplaats ontvangen wij je natuurlijk graag voor een gesprek of een informatiewandeling en nemen wij de geldende RIVM-richtlijnen in acht.

Wij bieden je nu ook aan om een plek op afstand te reserveren, zodat je zeker bent van jouw laatste rustplaats op natuurbegraafplaats Schoorsveld. Daarmee heb je de zekerheid van vandaag en een vrije keuze voor later.

Het precieze plekje uitkiezen om te begraven, of voor de as of urn, is in deze tijd voor veel mensen helaas niet mogelijk of minder relevant: “Als er uiteindelijk maar wel een plekje voor ons in de natuur is!”. Daarom bieden wij je die keuze nu op afstand aan. Zodat je in deze bijzondere tijd de zekerheid krijgt over de keuze van een eeuwige plek in de natuur.

Wat bieden wij je in het kort:

  • Je hebt de zekerheid van een plek op Schoorsveld, een plek die je op een later moment zelf, of door uw geliefden kunt laten uitzoeken;
  • Je krijgt een eeuwigdurend grafrecht;
  • Je kunt alles vanuit huis regelen. Je hoeft de natuurbegraafplaats nu niet te bezoeken, alles wordt op afstand goed voor jou geregeld;
  • Je betaalt jouw recht op eeuwige grafrust op een natuurbegraafplaats;
  • Mocht je binnen één jaar afzien van de reservering met de akte, dan krijg je het gehele bedrag van de betaling onverwijld en volledig teruggestort.

Hoe gaat het in zijn werk:

Je kunt bij ons op de manier die het best bij je past vanaf vandaag een laatste rustplaats in de natuur bespreken en reserveren. Neem contact met ons op.

Aanmeldformulier

Reserveren kan ook via het onderstaande aanmeldformulier. Door hier je gegevens achter te laten word je teruggebeld of gemaild. Als jij je uiteindelijk van je laatste rustplaats in de natuur wilt verzekeren gaan wij de reservering in orde maken. Je ontvangt dan van ons een bevestiging met een akte en een factuur voor een betaling. Wij begrijpen dat deze keuze een indringende overweging is. Mocht je daarom binnen één jaar na de ondertekening van een akte van jouw keuze afzien dan krijg je de gedane betaling onverwijld en volledig teruggestort.

Ik kies voor natuurbegraven
*Deze velden zijn verplicht