• Landgoed Mookerheide
  • Natuur

Natuurwerkdag Help je ons een handje mee?

Op dinsdag 28 september stropen we de mouwen op tijdens de natuurwerkdag om de natuur een handje te helpen en Landgoed Mookerheide nog mooier te maken. Of je nu groene vingers hebt of niet, het is vooral ontzettend leuk om bezig te zijn in de natuur.

De natuur op Landgoed Mookerheide wordt onderhouden volgens een beheerplan. Tijdens de natuurwerkdag legt een natuurbeheerder uit wat dit betekent voor de bomen, planten, struiken en kruiden op het landgoed. Daarna gaan we samen aan het werk in de natuur, denk bijvoorbeeld aan bramen trekken of uitlopers van de Amerikaanse eik weghalen. Zo werken we samen aan verbetering en versterking van de natuur op Landgoed Mookerheide zodat we er nog lang van kunnen genieten. Iedereen is welkom om te komen helpen.

We beginnen de dag om 09:00 uur in de ontvangstruimte van het informatiecentrum van natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide. Tussendoor zorgen we voor een kop koffie of thee en we sluiten de ochtend af met een gezamenlijke lunch. Aanmelden kan hier.