• Maashorst

Notarislezing over het testament en het levenstestament

We willen het graag “goed regelen voor later”. Notaris Patricia Konings van Van Mourik en De Bie notarissen uit Schaijk helpt ons daarbij. Ze verzorgt een informatieve lezing in de Maashorsthoeve en bespreekt alles rondom erfrecht en testamenten.

Notaris Patricia Konings spreekt onder andere over:

  • voordelen van een testament: o.a. vermindering van de eigen bijdrage als je in een verzorgingstehuis terechtkomt en besparing van erfbelasting;
  • het levenstestament: wat gebeurt er als je ernstig ziek wordt, gaat dementeren of om andere redenen tijdelijk of langdurig niet meer in staat bent om je eigen belangen te behartigen? Wie regelt dan de financiële en medische zaken?

Je bent op donderdag 25 november vanaf 09.30 uur van harte welkom in ons Koffiehuys voor een kopje koffie of thee. Om 10.00 uur start de lezing. Deelname is kosteloos. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Heb je op dit moment al een vraag voor haar? Geef deze dan door via contact@maashorst.nl. We sturen ingezonden vragen dan alvast door aan mevrouw Konings, zo weet je zeker dat je de antwoorden krijgt die je zoekt.

Deelnemen?

De lezing duurt ongeveer drie kwartier waarna er voldoende ruimte is voor het stellen van vragen. We ontvangen je voorafgaand aan de lezing graag met koffie en thee. Deelname is kosteloos. Via onderstaand formulier kun je je inschrijven voor de notarislezing op 25 november. Wij werken tijdens deze activiteit met een coronatoegangsbewijs.

    Mijn gegevens    *Deze velden zijn verplicht