• Maashorst

We gaan aanplanten. Doe je mee? Natuurwerkdag Maashorst

Door de grote belangstelling is aanmelden voor de natuurwerkdag niet meer mogelijk. Wil je Maashorst tijdens een andere activiteit bezoeken? Bekijk dan het aanbod op onze activiteitenpagina.

Door de nieuwe aanplant ontstaan mooie struwelen (glooiende plantvakken) die de overgang tussen de velden en de bossen wat zachter maken. Dieren kunnen eenvoudig een schuil-of slaapplek vinden en zo vinden steeds meer diersoorten hun weg naar Maashorst.

Op zaterdag 17 februari steken we graag samen de handen uit de mouwen. Tijdens de natuurwerkdag is iedereen, jong en oud, welkom. We starten om 08.45 uur onder d’n Eyk met koffie/thee en uitleg van de dag, en beginnen om 09.00 uur met de werkzaamheden. Rond het middaguur sluiten we de natuurwerkdag af met een gezamenlijke lunch.

Wist je dat je onze beheerders deze ochtend het hemd van het lijf mag vragen? Je kunt dus tijdens de werkzaamheden heel veel kennis opdoen als daar je interesse ligt. Het is activiteit waarbij verbinding centraal staat. Samen werken maar zeker ook verhalen delen op deze bijzondere plek.

  • Datum: zaterdag 17 februari
  • Tijd: ontvangst vanaf 08.45 uur | start aanplanten om 09.00 uur
  • Aan het einde van de ochtend sluiten we met een gezamenlijke lunch af in ‘t Koffiehuys

Ben jij erbij? Meld je dan aan via onderstaand formulier