Menu

Natuurwerkdag op Landgoed Mookerheide

De natuur heeft soms een duwtje nodig in de juiste richting. Op de natuurwerkdagen stropen we met zijn allen de mouwen op om de natuur een handje te helpen. Of je nu groene vingers hebt of niet, het is vooral ontzettend leuk om even bezig te zijn in de natuur.

De natuur op Landgoed Mookerheide wordt onderhouden volgens een beheerplan. Tijdens een natuurwerkdag legt een natuurbeheerder uit wat dit betekent voor de bomen, planten, struiken en kruiden op Mookerheide. Daarna gaan we samen aan het werk in de natuur zodat Landgoed Mookerheide een mooie en bijzondere plek blijft. Iedereen is welkom om te komen helpen.

We beginnen de dag om 09:00 uur in de ontvangstruimte op Landgoed Mookerheide. Tussendoor zorgen we voor een kop koffie of thee en we sluiten de ochtend af met een gezamenlijke lunch.

Doorgang activiteiten gedurende de huidige beperkingen

Vanwege de overheidsrichtlijnen worden er voorlopig geen groepsactiviteiten, zoals natuurwerkdagen en informatiewandelingen, door ons georganiseerd.

U bent nog steeds van harte welkom op onze natuurbegraafplaats. Wandelen in de openheid van de natuur doet goed. Een gesprek over een plek in de natuur is op dit moment mogelijk met maximaal 2 gespreksgenoten. U kunt ook zelf in alle rust een bezoek brengen aan de natuurbegraafplaats, volgens de geldende maatregelen. De natuur blijft, dagelijks, vrij toegankelijk tussen zonsopkomst en zonsondergang.

Inschrijfformulier

  Mijn gegevens
  *Deze velden zijn verplicht

  Aanmelden

  In de activiteiten agenda staat gepland wanneer de volgende natuurwerkdag zal plaatsvinden. Wil je ook meehelpen? Meld je dan aan via onderstaand formulier en wij nemen contact met je op voordat de natuurwerkdag plaatsvindt.

  Logo Natuurbegraven Nederland

  Natuurbegraven Nederland maakt eeuwige grafrust in de natuur mogelijk samen met Natuurmonumenten

  Logo Natuurmonumenten