• Landgoed Mookerheide

Volle maanwandeling

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze activiteit. Bekijk hier al onze andere activiteiten en meld je aan.

Ga mee voor een avondwandeling en beleef Landgoed Mookerheide in het schijnsel van de maan. Geniet van de stilte, van de sterrenhemel en de donkere wolkenluchten die voorbij trekken op een tijdstip dat het natuurgebied normaal gesproken niet toegankelijk is. Zelfs als het bewolkt is, piept de maan meestal wel even door de wolken heen. In het donker zie je veel minder dan overdag, maar de volle maan onthult meer dan je verwacht. Ook lijkt het wel alsof je in het donker veel meer hoort. Laat je verrassen door de geluiden van de nacht. Misschien ontmoet je nachtdieren in het bos.

Het is noodzakelijk je van tevoren aan te melden. Deelname is gratis. Het maximum aantal deelnemers is 10. Vertrekpunt is het informatiecentrum van natuurbegraafplaats Landgoed Mookerheide, Heumensebaan 18, Molenhoek. De wandeling start om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur, inloop vanaf 18.45 uur.